Go to Top

Individualna svetovanja za ustanovitev podjetja

Ustanovitev podjetja je na nek način podajanje v neznano in razumljivo se v zvezi s tem poraja ogromno vprašanj in nejasnosti. Na internetu vam je sicer na voljo obilica informacij, kjer pa se lahko hitro zmedemo. Zakaj ne bi preizkusili brezplačnih individualnih svetovanj, kjer lahko dobite vse potrebne informacije z osebnim pristopom izkušenih svetovalcev?

Ali nameravate odpreti svoj s.p. ali d.o.o.? Verjetno imate precej vprašanj glede vodenja knjig, davkov, predpisov in ostalih administrativnih zank, ki zadevajo ustanovitev podjetja. V podjetju Data d.o.o. za Vas izvajamo brezplačna svetovanja za bodoče podjetnike. Ne podajajte se v posel nepripravljeni, najprej se vam splača dobiti odgovore na nekaj ključnih vprašanj:

  • izobraževanjeKako naj uredim knjigovodstvo? Kaj mi bolj ustreza, sistem normiranih odhodkov, je boljše enostavno knjigovodstvo ali celo dvostavno knjigovodstvo?
  • Kako poslovati s čim manj davka? Kakšna je razlika med s.p. in d.o.o. z davčnega vidika?
  • Kako izberem ime za svoje podjetje in določim dejavnosti podjetja? Kje in kako naj določim poslovni naslov?
  • Kako zagotoviti potreben kapital za zagon in razvoj posla?
  • Na voljo pa smo vam tudi na ostalih področjih, kot so trženje, pravna razmerja, EU razpisi, itd.

Vsa svetovanja so brezplačna v obsegu do 30 ur. Edini pogoj za pridobitev brezplačnih svetovanj je, da do oktobra letos registrirate podjetje (s.p. ali gospodarsko družbo) ter se v njem samozaposlite oziroma zaposlite vsaj eno osebo. Svetovanja so financirana s strani Ministrstva za gospodarski razvoj in tehnologijo, zato z njihovim koriščenjem ne nastane nobena druga obveznost do podjetja Data d.o.o..

Data d.o.o. je vodilno slovensko podjetje na področju podpore mikropodjetjem s pestrim naborom seminarjev in svetovanj, na katere se lahko prijavite preko spletnega obrazca.  Za dogovor o terminu individualnega svetovanja pa nas pokličite na 01 600 15 30.

Pripravil: Janez Berdavs

Dodajte svoj komentar

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja