Go to Top

Imate idejo za družbeno odgovorno podjetje?

Ferfl je natečaj za ideje, ki snujejo družbeno odgovorno podjetje. Podjetniške ideje z družbenim učinkom lahko prijavite na vseslovenski Natečaj za podjetniške ideje z družbenim učinkom.

izobraževanje

Funkcije za podjetnike

Podjetnika odlikujejo znanje, veščine in kombinacija več funkcij. Finančna, prodajna, nabavna, kadrovska in še marsikatera. Vse o tem, katere funkcije podjetnik ne sme spregledati, dobite na našem seminarju.

Več informacij

Dobra družbeno odgovorna ideja – šola podjetništva – socialno podjetniški inkubator

Natečaj Ferfl, ki zbira ideje za družbeno odgovorno podjetje, je namenjen posameznikom in skupinam različnih generacij in se izvaja tretje leto zapored. Poleg spodbujanja podjetniških idej, ki se dotikajo obširne tematike o družbeni odgovornosti podjetij, skrbi za odgovorno ravnanje do notranjih in zunanjih deležnikov podjetja, Ferfl omogoča tudi podporo pri njihovem uresničevanju. Vse podrobnosti o brezplačni predstavitvi projekta, ki ga podpira tudi Zavod za zaposlovanje RS, dobite v torek, 29. marca 2016, ob 10. uri in 5. aprila 2016, ob 16.30 v prostorih Centra za izobraževanje Ljubljana. Prihod na dogodek zahteva predhodno prijavo.

izobraževanje

Osnove Facebooka za podjetnike

S Facebookom lahko naredite ogromno za prepoznavnost vašega podjetja. Kako s boste tega lotili?

Več informacij

Projekt sicer vključuje štiri sklope, in sicer startup vikend podjetništva z družbenim učinkom med 15. in 17. aprilom 2016, kjer bodo izmed vseh izbrane tri družbeno podjetniške ideje. V ponedeljek, 25. aprila 2016, bodo razglašeni štirje zmagovalci, ki se bodo uvrstili v šolo družbenega podjetništva. Gre za 36-urni izobraževani tečaj, kjer se bo kalilo sedem ekip.

Družbeno odgovorno ravnanje podjetij je vedno bolj aktualno.

Klikni in deli

družbeno odgovorno podjetje

Sodelujočim bo omogočeno celovito podjetniško znanje in veščine, tedensko mentorsko spremljanje, svetovanje glede razvoja ideje, preverjanje napredka, izdelava prototipa ideje in prva priložnost za vstop na trg. Zaključila se bo s predstavitvijo idej in izborom dveh najboljših, ki bosta končna zmagovalca programa Ferfl. Tema dvema zmagovalnima ekipama bo socialnopodjetniški inkubator pomagal na poti od ideje do njene celovite uresničitve na trgu.

Skupna nagrada za ekipi bo izplačana v obliki vstopa v socialnopodjetniški inkubator, s trimesečno brezplačno uporabo pisarniškega prostora, tedenskim podjetniškim svetovanjem in drugim mentorstvom. Celoten nagradni sklad znaša 14 tisoč evrov.

Dodajte svoj komentar

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja