Go to Top

Imate idejo? Le na dan z njo!

Resda razmere v gospodarstvu (še) niso rožnate, vendar pa možnosti za uresničitev lastne ideje še nikoli niso bile večje. Še nikoli niste imeli toliko informacij oziroma odgovorov na vprašanja, priložnosti za t.i. »feedback« in s tako majhnim proračunom z vašo idejo seznaniti tolikšno maso ljudi.

Imate idejo? Le na dan z njo!Svetovni splet je spremenil tok dostopanja do informacij in tudi po njegovi zaslugi lahko idejo razvijete precej dlje od vsakodnevnih pomislekov in/ali pogovorov s prijatelji. Vendar pa tudi na spletu ob vsej množičnosti (nasičenosti) informacij primanjkuje individualnega pristopa, tukaj pa vam na pomoč lahko priskočimo mi.

Data d.o.o. smo vodilno podjetje na področju podpore podjetniškega okolja in sodelujemo v Javnemu razpisu v podporo nacionalnemu sistemu inovacij za leto 2013 in 2014.

Projekt je namenjen vsem inovativnim posameznikom, ki želijo ustanoviti podjetje. Projekt bomo izvajali do 10. 10. 2014.

Zato iščemo inovativne podjetnike!

Vsi, ki se boste v tem obdobju odločili za ustanovitev podjetja in nudite veliko mero inovativnosti ter sveže ideje, se lahko vključite v projekt Podpora inovacijam v podjetjih.

Kaj nudimo?

  • svetovanje in strokovna pomoč pri ustanovitvi start-up podjetja
  • do 30 svetovalnih ur za posamezno podjetje na računovodskem, davčnem, pravnem, finančnem, kadrovskem ter marketinškem področju
  • svetovanje in strokovna pomoč pri iskanju zagonskih sredstev

Pripravil: Gašper Meden


Dodajte svoj komentar

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja