Go to Top

Finančne spodbude za zagon inovativnih podjetij

Podjetniški sklad bo razpis za pridobitev finančne spodbude za zagon inovativnih podjetij objavil predvidoma objavil že naslednji teden, 18. marca, ali pa 25.marca 2016. Predviden rok za oddajo vloge za pridobitev sredstev pa je 22. april 2016.

Najprej na tekmovanje, nato na razpis za zagon inovativnih podjetij

Na Slovenskem podjetniškem skladu so najavo razpisa objavili tudi zato, ker je pogoj za prijavo na razpis za pridobitev finančnih spodbud za zagon inovativnih podjetij prijava mladih inovativnih podjetij na tekmovanje Start up Slovenija 2016.  Spletna prijava na tekmovanje Start up Slovenija 2016 je od 5. aprila 2016 odprta  na tem naslovu.

S Start up Slovenija 2016 do finančne spodbude za zagon inovativnega podjetja.

Klikni in deli

Na razpis se lahko prijavijo mikro, mala in srednje velika podjetja (MSP), ki so razvojno naravnana ter imajo tehnološko zahtevnejši in inovativen projekt in so bila ustanovljena v obdobju od 1. 1. 2015 do 29. 2. 2016.

zagon inovativnih podjetij

Predvideno je, da lahko izbrana podjetja pridobijo sofinanciranje tudi v prihodnjih dveh letih, če bodo izpolnjevala zastavljene cilje.

Slovenski podjetniški sklad  že nekaj let daje poseben poudarek finančni podpori prav nastajajočim podjetjem, še posebej inovativnim podjetjem oziroma »start upom«, saj gre za podjetja, “ki predstavljajo potencial za nova delovna mesta z višjo dodano vrednostjo”.

Vir: Slovenski podjetniški sklad 

Dodajte svoj komentar

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja