Go to Top

Do you speak English? Parlez vous francais? Sprechen sie Deutsch?

A to je zgolj teorija področje, ki je med podjetniki mnogokrat neljubo. Vendar pa prav vsak podjetnik, pa naj gre za mladega slikopleskarja ali pa šestdesetletnega trikratnega doktorja znanosti, ki stopa na svojo novo samostojno poslovno pot, to dejstvo hitro spozna tudi v praksi. Spremlja ga skozi celotno poslovno pot in je eden ključnih elementov uspešnega poslovanja še posebej pa širitve.

Do you speak English? Parlez vous francais? Sprechen sie Deutsch?Glava vrlina uspešnega podjetnika je namreč inovativnost. A le ta pogosto ne izvira iz izumiteljskih spretnosti subjekta, marveč je to uspešno idejo podjetnik pogosto videl v tujini in jo kot nekaj popolnoma novega prinesel na domači trg. Bil je prvi tisti, ki je lahko strankam zaračunal najvišjo ceno zaradi svoje novitete, doživel brezplačno medijsko promocijo ter zaradi svoje inovativnosti in novih kvalitet, ki jih stalno nadgrajuje nase vezal skupino strank, ki zvesto sledijo vsakemu njegovemu novemu poslovnemu koraku.

Mar ni to situacija, ki si jo želi prav vsak podjetnik?

Prav gotovo je. V današnjem času so letalske karte poceni, sejmov na katerih prav vsak brez težav najde nov inovativen produkt, s katerim bo povečal dodano vrednost svoje storitve ali pa ga kot takega ponudil na našem trgu. A prav tukaj pri podjetnikih pogosto nastane problem. Četudi so poslovni partnerji iz še tako bližnjih držav je njihov prvi stavek v razgovoru pogosto » Do you speak English «? Tisti, ki angleščine, ki je danes daleč najbolj razširjen jezik v poslovnem svetu, ne razumejo bodo hitro pogledali k tlom in izgubili poslovno priložnost, s tem pa možnost za novo poslovno zvezo, ki bi jim mogoče lahko prinesla milijone. Še hujše pa se boste počutili, če boste ta, ki bo pogledal v tla vi namesto vas pa se bo čez dve leti na lestvici najbogatejših Slovencev znašel nekdo, ki je na zgoraj omenjeno vprašanje odgovoril z: »Yes I do«.

Ker se zavedamo pomena znanja tujega jezika smo v sodelovanju s podjetjem DATA d.o.o. v regionalnem predstavništvu podjetja Embassy CES Slovenija predstavili prav posebno akcijsko ponudbo, ki bo novim podjetnikom olajšala učenje angleščine.

Veriga jezikovnih šol Embassy CES spada med največje verige jezikovnih šol na svetu še posebej pa je poznana po svoji kakovosti.V letih 2007, 2009 in 2010 je bila na tekmovanju »Language Star Awards« razglašena za najboljšo verigo jezikovnih šol, medtem ko je bila leta 2008 razglašena za najbolj inovativno verigo jezikovnih šol. Naše poslanstvo so zadovoljni študentje, ki domov odhajajo polni novih znanj in poznanstev.

Podjetnikom nudimo poslovne intenzivne tečaje angleškega jezika v Veliki Britaniji, ZDA, Kanadi, Avstraliji in na Novi Zelandiji, kjer se bodo naučili najpomembnejših elementov poslovnega komuniciranja v angleškem jeziku ter stkali poslovna prijateljstva s sošolci, poslovneži iz vsega sveta. Njihovim otrokom ter drugih, ki pa se želijo naučiti bolj splošnega jezika ponujamo tečaje splošne angleščine in poletne programe, ki poleg učenja angleščine nudijo tudi številne druge aktivnosti. Le ti otrokom še bolj približajo angleško kulturo hkrati pa otroci sklepajo številna prijateljstva ter pridobivajo izkušnje, ki jih bodo s pridom uporabili v izobraževanju in tudi kasneje na poslovni poti.

Za vse bralce strani Data.si ponujamo poseben 5% popust na vse programe Embassy CES, Embassy CES Summer ter MW Summer,  kar na primer pomeni, da 14 dni tečaja angleščine na elitni šoli v obmorskem letovišču Hastings, ki vključuje 20 ur pouka / teden, nastanitev, prijavnino, vpisnino, nastanitev s polpenzionom ter organizacijo popoldanskih in vikend aktivnosti  po ceni zgolj 970 €.

Več informacij dobite na spletni strani www.embassyces.com, v slovenskem predstavništvu po telefonu 031/676-424 ali pa preko elektronske pošte na info@studygroup.si, kjer lahko naročite tudi kataloge oz. se lahko dogovorimo za individualen sestanek.

Pohitite s prijavo, saj je zanimanje za potovanja v Angliji v olimpijskem letu izjemno veliko.

Avtor: Embassy CES (15.03.2012)

Dodajte svoj komentar

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja