Go to Top

Datino davčno svetovanje – imate davčno vprašanje?

Datino davčno svetovanje nudijo naši davčni strokovnjaki

Datino davčno svetovanje – davčno svetovanje je nepogrešljivi del informacijske funkcije podjetja. Pri Dati kot primarno dejavnost izvajamo vrhunske računovodske storitve. Te so pa lahko vrhunske le, če so vrhunske tudi davčne storitve. Med njih sodi tudi davčno svetovanje – imamo odlične davčne strokovnjake, ki skrbijo za naročnike, prav tako pa tesno sodelujejo z našimi računovodskimi strokovnjaki, kar pomeni, da je naša podpora celovita. V kolikor tudi vi potrebujete plačljivo svetovanje, nas lahko pokličete na telefonsko številko 01/600-1530 ali nam pišete na elektronski naslov data@data.si.

Informativni izračun plače

Datino davčno svetovanje – katera področja pokrivamo?

Datino davčno svetovanje in storitve nudimo na več področjih:

Pomagamo vam pri ustanovitvi podjetja!

davčno svetovanjePrijavite se na seminar Davčni obračun za normirance!

Datino davčno svetovanje – pri nas se vam individualno posvetimo

V našem podjetju zelo poudarjamo preventivno svetovanje in optimiziranje. S stranko vzpostavimo tak način dela, da pred sprejetjem odločitve za določeno potezo razložimo davčne, računovodske in finančne posledice pri tem dejanju. To je zelo pomembno za sprejemanje odločitev. Naši zaposleni se večkrat letno udeležujejo izobraževanj na temo davkov in davčne zakonodaje, saj se ta pogosto spreminja. Trenutno so recimo predvidene spremembe glede zakona o dohodnini ter zakona o davku o dohodku pravnih oseb. Prav tako je aktualen tudi davek na kriptovalute.

Kako voditi svoje enostavno knjigovodstvo? Udeležite se našega seminarja!

Datino davčno svetovanje – vstopite v stik z nami

V kolikor potrebujete davčno svetovanje, ne odlašajte in vstopite v stik z nami in z veseljem vam bomo pomagali. Povpraševanje lahko pošljete preko spletnega obrazca, nas pokličete na telefonsko številko 01 600 1530 ali pa nam pošljete sporočilo po elektronski pošti data@data.si. Našo ponudbo vam bomo poslali v najkrajšem možnem času.

Želim se prijaviti na e-novice

Dodajte svoj komentar

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja