Go to Top

Data v novi »preobleki«

Dragi uporabniki in uporabnice naše spletne strani DATA,

v Dati d.o.o. smo se že pred časom lotili posodobitve in nadgradnje naših storitev z namenom, da bi vam v prihodnje ponudili še več podpore pri vašem poslovanju. V sklopu tega smo za vas želeli vsebinsko, vizualno in funkcionalno prenoviti tudi našo spletno stran DATA. Po mesecih trdega dela, vam lahko s ponosom sporočimo, da nam je uspelo doseči zastavljene cilje.

Tako z današnjim dnem uradno objavljamo še lepšo, preglednejšo ter bralcu prijazno spletno stran podjetja DATA d.o.o. Prenovljena spletna stran se ponaša s še več aktualnimi novicami, informacijami ter nasveti, ki jih potrebuje prav vsak podjetnik ter tudi tisti, ki šele razmišlja o tem, da bi stopil na podjetniško pot.

Data v novi »preobleki«

Tudi na novi spletni strani vas bomo še naprej obveščali o novostih s področja zakonodaje, računovodstva, davkov in podjetništva, pisali zanimive in poučne avtorske članke ter delili z vami koristne informacije. Zavedamo se namreč, kako pomembne so sveže, ažurne in pravočasne informacije za zagotavljanje uspešnega poslovanja.

Vabljeni k obisku nove spletne strani!

Data d.o.o.

Dodajte svoj komentar

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja