Go to Top

Data svetuje tudi na Svetovalnem servisu

Naša podjetniška svetovalka ga. Bogdana Rejc je bila 6.6.2013 gostja v oddaji Svetovalni servis na Radio Slovenija. Tema oddaje je bila ustanovitev s.p. ali d.o.o.

V oddaji je ga. Rejc govorila kako se lotiti podjetništva, kaj je potrebno urediti za odprtje d.o.o. ali s.p., kako registrirati dejavnosti, kje urediti vse potrebno za ustanovitev podjetja. V podjetju Data d.o.o. lahko na eVem točki lahko uredite celotno registracijo podjetja.

b_rejc_data

Spregovorila je tudi o tem kako pomembno je, da imate pred odprtjem podjetja idejo kaj boste sploh delali, katera bo vaša primarna dejavnost in cilje. Poudarila je, da morajo biti vsa podjetja v trenutni zelo aktivna na trgu, morajo iskati nove inovativne poti za trženje, le tako si bodo zagotovili uspešno delovanje. Razložila je tudi nekatere termine, ki bi jih moral poznati vsak podjetnik ( normiranec, DDV zavezanec, razlika med enostavnim in dvostavnim knjigovodstvom). Odgovarjala pa je tudi na vprašanja poslušalcev radia.

Celoten posnetek lahko poslušate na posnetku Svetovalni servis.

Če tudi vas zanima, kako na hiter in enostaven način odpreti svoje podjetje, nas pokličite na +386 (0)1 6001 530 ali nam pišite na data@data.si

Komentar (1)

  • Mirko 12. avgusta 2014 - 15:46 Odgovori

    Gospa Bogdana ima izjemne predavateljske sposobnosti in neusahljivo energijo. Slušatelje hitro potegne v materijo in diskusijo ter jih drži aktivne skozi celotno predavanje.

Dodajte svoj komentar

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja