Go to Top

DATA d.o.o. se ponovno poteguje za Evropsko podjetniško nagrado!

Organizacija European Business Awards je objavila, da se bo DATA d.o.o., kot eden izmed nacionalnih šampionov,  ponovno potegovala za Evropsko podjetniško nagrado. V hudi konkurenci bo Slovenijo zastopalo skupno sedem podjetij, ki se bodo v naslednjem krogu potegovala za status  Ruban d’Honneur.  Končni zmagovalci Evropskih podjetniških nagrad bodo razglašeni v aprilu 2014.

european business awardGlavni namen EBA je podpreti razvoj gospodarsko močnih in uspešnih podjetij v Evropi, poleg tega pa želi širšo javnost obvestiti o najboljših podjetjih v regiji, omogoča podjetjem vseh velikosti, da se med seboj povezujejo ter učijo ena od druge.

Komisija je finaliste izmed mnogih podjetij izbrala na podlagi treh glavnih kriterijev:

  • visoke stopnje inovacij,
  • poslovne odličnosti
  • vzdržnost poslovanja.

Adrian Tripp, predsednik Evropskih podjetniških nagrad je ob tem povedal: “V zadnjih sedmih letih smo videli zelo visoke standarde v podjetjih, ki svoje poslanstvo zasledujejo s strastjo. Kljub temu le redko kateremu podjetju uspe dobiti čast, da zastopa svojo državo in se na evropski ravni poteguje za naziv najboljšega. Uvrstitev med nacionalne šampione je resnično velika čast. Skupaj s sponzorji in podporniki se veselimo, da bomo slovenska podjetja videli v naslednjem krogu.”

Dodajte svoj komentar

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja