Go to Top

Data d.o.o. nacionalni zmagovalec za prestižno Evropsko podjetniško nagrado!

Data d.o.o. je nacionalni zmagovalec v tekmovanju za prestižno Evropsko podjetniško nagrado (European Business Awards – EBA), ki jo sponzorira mednarodna mreža podjetij RSM International.

Data d.o.o. nacionalni zmagovalec za prestižno Evropsko podjetniško nagrado!Evropska podjetniška nagrada je neodvisen program, ki je namenjen prepoznavanju in promoviranju odličnosti, najboljših praks in inovacij v evropski podjetniški skupnosti.

V prvi fazi javnega glasovanja je bilo oddanih skoraj 71.000 glasov. Data d.o.o. je prejela največ glasov med slovenskimi tekmovalci, kot so Petrol d.d., Perutnina Ptuj, Agito d.o.o., Iskraemeco Energy Measurement and Management d.d.

Izbrani smo bili med 375 drugimi podjetij iz Evrope in sedaj se bomo v drugem krogu kot eno izmed 30 nacionalnih zmagovalcev, borili za Evropsko podjetniško nagrado.

Data d.o.o. je že tretjič nosila naziv nacionalnega zmagovalca in ponosno zastopala Slovenijo v drugem krogu tekmovanja. Odločno smo vstopili v drugo fazo tekmovanja za Evropsko podjetniško nagrado in z vašo podporo evropski podjetniški skupnosti dokazali, da so tudi v Sloveniji uspešna podjetja, katera z izkušnjami in znanjem lahko Slovenijo ponesejo v vrh evropskega podjetniška.

Podprite Data d.o.o., podprite Slovenijo!

Pripravila M. Guček

Pridružite se nam na naši Facebook strani s klikom na gumb 

Dodajte svoj komentar

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja