Go to Top

Coworking – Čas za posvetovalno in odprto podjetniško kulturo

SPIRIT Slovenija, javna agencija s finančno podporo MGRT v okviru MOS 2013 organizira posvet na temo: “Čas za odprto in sodelovalno podjetniško kulturo” v ponedeljek 16.9.2013 v Modri dvorani od 10h do 13h.

025_mg_1344

Coworking

Čas je za odprto in sodelovalno podjetniško kulturo. Ključna trenda, ki vplivata na spremembo življenja in dela pri nas in v tujini sta naraščanje samozaposlenosti in manjša kupna moč prebivalstva. Hitro razvijajoča coworking kultura, ki spodbuja odprto in sodelovalno podjetniško kulturo se odziva na oba izziva. Samozaposlenim delo v skupnem okolju omogoča profesionalno izmenjavo znanja, izkušenj, dela, idej, souporaba oz delitev potrebne delovne infrastrukture pa vpliva tudi na zniževanje stroškov poslovanja.

Posvet je namenjen vsem, še posebej potencialnim in delujočim podjetnicam in podjetjem, ki delujejo po načelu socialnega podjetništva ter ostalim, ki se zavedajo lastne odgovornosti in razvojnega potenciala in s tem želijo konstruktivno prispevati k razvoju bolj družbeno odgovorne podjetniške kulture.

Ključni temi posveta bosta kaj sploh je coworking ter kakšne so konkretne koristi coworkinga za razvoj podjetništva in družbe nasploh?

Poleg tega boste na posvetu zvedeli kakšne vrste coworking skupnosti in prostorov obstajajo, ter primere uspešni primeri domačih praks.

Posvet bosta moderirala Eva Perčič, ustanoviteljica Slovenia Coworking Iniciative in  Andraž Tarman, kolektiv RomPom, ki bo na praktičnih primerih približal utrip in uspehe podjetniških sodelavnih skupnosti pri nas in v tujini.

Udeležba na posvetu je brezplačna, nanj pa se lahko prijavite preko spletnega obrazca.

Pripravila Alenka Bizilj, DATA

Vir: Spirit

Dodajte svoj komentar

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja