Go to Top

Brali ste prispevke za prvo odpiranje s. p. in zaslužek s kostanjem!

Brali ste prispevke za prvo odpiranje s. p. in zaslužek s kostanjem! Imamo torej nov članek, ki se je po skoraj dveh mesecih kraljevanja članka o univerzalnem temeljnem dohodku iz samega vrha lestvice branosti prebil pred njega! Brali pa ste tudi o tem, kako do zaslužka … z divjim kostanjem!

izobraževanje

Skupinsko svetovanje pred registracijo podjetja

Razmišljate o ustanovitvi podjetja? Mi vas pripravimo, da boste izbrali pravo odločitev oblike podjetja!

Več informacij

Brali ste prispevke za prvo odpiranje s. p. in zaslužek s kostanjem!

Za nekoga, ki prvič odpira s. p., torej, da gre za njegov prvi vpis v Poslovni register Slovenije (PRS), to pomeni, da bo prvo in drugo leto poslovanja plačeval nekoliko nižje prispevke za pokojninsko in invalidsko zavarovanje (PIZ).

Prijava na brezplačno izobraževanje

Brali stePrvo leto bodo prispevki (vendar ne vsi, kot marsikdo zmotno misli, temveč le PIZ, nižji za 50 odstotkov, drugo leto poslovanja pa za 30 odstotkov. Prispevki za zdravstveno zavarovanje (ZZ), starševsko varstvo (s. v.) in prispevek za zaposlenega (p. z.) se ne v prvem, ne v drugem in ne v nadaljnjih letih poslovanja ne spreminjajo.

Koliko znašajo prispevki za nekoga, ki prvič odpira s. p., in kako se jih plačuje?

Postopek registracije podjetja je na VEM točki brezplačen. Rezervirajte termin!

Bogdana Rejc, DataBogdana Rejc, Data

Zaslužek z divjim kostanjem je šel za med!

Znano je, da ima divji kostanj, ki sicer ni nič v sorodu s kostanjem, ki je primeren za hranjenje, kar precej zdravilnih učinkovin. Če imate žilico za izdelovanje domače kozmetike, preberite, kako lahko kostanjeve izdelke tudi legalno prodajate. Več informacij o tem, kako do zaslužka z divjim kostanjem, preberite v Do dodatnega zaslužka z divjim kostanjem.

Prijava na brezplačno izobraževanje

Brali ste o prispevkih za prvo odprtje s. p. ter o tem, kako do zaslužka z divjim kostanjem!

Klikni in deli

Smo v vas prebudili željo po podjetništvu? Registracija želene oblike podjetja, s. p. ali d. o. o., je na VEM točki DATA brezplačna, hitra in enostavna! Pokličite naše podjetniške svetovalce na 01 600 1530 ali jim pišite na data@data.si ter se dogovorite za individualni termin!

Prijava na brezplačno izobraževanje

Dodajte svoj komentar

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja