Go to Top

9. Slovenski forum inovacij vabi k sodelovanju

Vsi avtorji izumov, inovacij in invencij so lepo vabljeni na osrednji nacionalni dogodek, namenjen spodbujanju in nagrajevanju inovativnosti, t.j. že 9. Slovenski forum inovacij.

9. Slovenski forum inovacijNamen foruma je predstaviti najboljše in najbolj perspektivne inovativne proizvode, storitve in poslovne modele. Zato SPIRIT Slovenija vabi k prijavi vse avtorje izumov, invencij in inovacij, ki se želijo predstaviti in sodelovati na tem osrednjem nacionalnem dogodku, kjer se vsako leto zbere inovativni potencial Slovenije.

Vse prijavljene inovacije bodo predstavljene v nacionalnem Katalogu slovenskih inovacij za leto 2014 in na spletu, najboljšim pa bo ponujena tudi možnost brezplačne predstavitve s plakatom in svojo inovacijo na posebej opremljenem razstavnem prostoru. Na letošnjem dogodku bo predstavljenih vsaj 45 najbolje ocenjenih inovacij.

Najboljši iz vsake kategorije bodo deležni slavnostne podelitve priznanj za inovacije, tem bo SPIRIT Slovenija po zaključenem izboru omogočila tudi dodatno predstavitev v medijih in s tem zagotovila dodatno javno promocijo njihove inovacije ter priznanje njihovim dosežkom. Prijavite se lahko tukaj do 18. septembra do polnoči.

Pripravil: Gašper Meden


Dodajte svoj komentar

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja