Go to Top

9. Dnevi podjetništva: Napoved podjetnikove prihodnosti brez kart ali kavne usedline!

V prihodnost bomo zazrli tudi na 9. Dnevih podjetništva, in sicer ne preko kavne usedline ali kart, temveč na znanstven način! Tako je, govorili bomo o tem, če je napoved podjetnikove prihodnosti mogoča tudi brez steklene krogle!

Se vidimo v torek, 8. novembra, ob 14.30., v Tehnološkem parku?

Pridružite se nam lahko prav vsi – podjetniki, študenti in vsi drugi, ki nameravate enkrat vstopiti v podjetništvo, saj se uspeh skriva prav v podjetniškem znanju.

Dnevi podjetništva 2016

Program in prijava na 9. Dneve podjetništva

Prihodnost že dolgo ne pomeni biti najbolj napreden ali najbolj sodoben. Prihodnost, predvsem v podjetništvu, se smatra kot pripravljenost na prihodnost. Napovedovanje prihodnosti ima v podjetništvu dolgo zgodovino.Dnevi podjetništva 2016

Poleg različnih ekonometričnih in drugih oblik napovedovanja, ki jih navadno vključimo v poslovni načrt, pa obstaja tudi metodologija, s pomočjo katere lahko napovemo več scenarijev prihodnosti podjetja. Napovedovanje prihodnost se torej lahko smatra kot nadgradnja poslovnega načrta.

Načrtovanje scenarijev prihodnosti je smiselno tudi za mala podjetja, saj jim načrtovanje prihodnosti prinaša več možnosti rasti, pripravljenost na dano situacijo in izogib odvečni birokratizaciji!

Na 9. Dnevih podjetništva bomo v prihodnost zazrli brez kavne usedline! Je napoved podjetnikove prihodnosti mogoča tudi brez steklene krogle?

Klikni in deli

dario-65x65

mag. Dario Berginc je do sedaj izdelal že več kot sto poslovnih načrtov in razpisnih vlog za podjetnike in se lahko pohvali z okoli 80-odstotno uspešnostjo pri pridobivanju nepovratnih sredstev za podjetja.

Program in prijava na 9. Dneve podjetništva

Aktivnost sofinancirana s strani Ministrstva za gospodarski razvoj in tehnologijo Republike Slovenije.

SPIRIT Slovenija, javna agencija Ministrstvo za gospodarski razvoj in tehnologijo

Dodajte svoj komentar

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja