Go to Top

8. Dnevi podjetništva – Delimo podjetniško znanje

Podjetji Data in Tehnološki park Ljubljana bosta letos že osmič pripravila dvanajst predavanj o vsebinah, ki bi morale zanimati vsakega podjetnika in bodočega podjetnika. Tudi letos bodo 8. Dnevi podjetništva v Tehnološkem parku v Ljubljani, vsa predavanja bodo brezplačna, potekala pa bodo 17. in 18. novembra.

Dnevi podjetništva

Prvi dan bodo predavatelji spregovorili o vsebinah, ki bodo podjetnikom omogočile lažje poslovanje doma, drugi dan pa bo namenjen internacionalizaciji poslovanja in širitvi.

Prvo predavanje bo namenjeno orisu zakonodaje pri nas in srečanjem z inšpektorji, ki se jim ne morejo izogniti nobeno podjetje. Sledila bo predstavitev novega davčnega potrjevanja računov in nato različnih oblik dela pri nas in njihove obdavčitve. Na prvi pogled neprivlačne teme so pomembne za vsakega podjetnika, predavatelji pa jih bodo predstavili s konkretnimi primeri. Preden bomo sklenili dan, pa boste lahko izvedeli, zakaj morate pripraviti poslovni načrt in kako se izogniti napakam v zagonskem podjetništvu.

Doma ali v tujini, podjetniškega znanja ni nikoli preveč. Pridete?

Klikni in deli

Na prvem predavanju drugega dne pa boste izvedeli, kako pridete do članstva v Tehnološkem parku, na drugem pa nacionalne podpore zagonskim podjetjem. Nato boste izvedeli tudi, kako lahko pridete do evropskega denarja za svoje podjetniške ideje. O širitvi v tujino se bo razgovoril tudi podjetnik, ki je že uspel v jugovzhodni Aziji. Tik preden se bomo poslovili, pa bomo z vami delili tudi znanje o vsebinskem marketingu in zaščiti poslovnih idej.

8. dnevi podjetništva

Prijave se hitro polnijo,  saj je število mest omejeno, udeležba pa brezplačna.

Pridružite se nam lahko prav vsi – podjetniki, študenti in vsi drugi, ki nameravate enkrat vstopiti v podjetništvo. Uspeh se skriva prav v podjetniškem znanju.

Dodajte svoj komentar

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja