Go to Top

7 razlogov, zakaj vam nikoli ne bo uspelo

Določene sposobnosti lahko pridobimo s formalnim učenjem, določene le z izkušnjami. Preberite sedem nasvetov, ki lahko pojasnijo, zakaj vam nikoli ne bo uspelo uresničiti vaših sanj. 

1. Ker še niste doživeli pravega poraza

Če še niste doživeli pravega poraza, potem še niste zares poskušali uresničiti vaše sanje. Napake in porazi so najboljši učitelj.ne bo uspelo

2.Ker se vas skrbi, kaj si drugi mislijo o vas

Ni vam treba početi stvari, ki jih počnejo drugi. Lahko uberete svojo pot in poskusite nekaj povsem novega.

3. Ker mislite, da ste pametnejši od drugih

Formalna izobrazba je pomembna, vendar biti zares pameten, pomeni naučiti se živeti življenje.  Tudi izkušnje so vir novega znanja, ki ga ne more zagotoviti noben študij.

4. Ker ne berete

Ljudje vedno berejo samo tisto, kar morajo, namesto, da bi se potopili v svet neznanega, kjer lahko dobijo nove ideje in motivacijo. Resnično znanje lahko dobimo le od ljudi, ki so živeli pred nami.

5. Ker vam primanjkuje radovednosti

Novice niso le tiste, ki jih dnevno berete v medijih. Radovednost vam lahko odkrije marsikatero vašo sposobnost, katero še ne poznate ali pa nadgradi vaše dosedanje znanje.

6. Ker ne postavljate dovolj vprašanj

Postavljanje vprašanj tistim, ki vedo več, vas lahko pripelje do novih spoznanj in idej. Razumevanje in mišljenje izven okvirov je ključ do pravega znanja. Postavljati morate prava vprašanja v pravem kontekstu.

7. Ker ne prenesete resnice

Priznati resnico, da nečesa ne znate ali ne razumete, vas lahko spodbudi k iskanju odgovorov na vprašanja, na katera nikoli niste znali odgovoriti.

Ste še vedno prepričani, da vam ne bo uspelo uresničiti vaših sanj? Če želite novo znanje ali imate vprašanja s področja podjetništva, vam bomo zagotovo lahko pomagali. Vedno smo pripravljeni pomagati ljudem, ki imajo izvirno idejo in jo želijo uresničiti v ustanovitvi podjetja. Z nami nikoli ne boste sami na vaši podjetniški poti.

Pripravila M. Guček

Pridružite se nam na naši Facebook strani s klikom na gumb [hr]

 

Kategorije Kadri Podjetništvo

Dodajte svoj komentar

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja