Go to Top

6. Dnevi podjetništva: Brezplačni seminarji za inovativne

Že šesto leto zapored Data d.o.o. v sodelovanju s Tehnološkim parkom Ljubljana organizira Dneve podjetništva. V dveh dneh raznolikega dogajanja se bo tudi letos zvrstilo večje število brezplačnih predavanj. Namen podjetniških dni je druženje, izmenjava informacij ter izkušenj, vsak dan pa bo posvečen drugemu sklopu aktualnih podjetniških tem.

6. Dnevi podjetništvaPrvi dan bomo posvetili pridobivanju finančnih virov za razvoj in trženje novih proizvodov aktualnim zakonodajnim spremembam, ki se pripravljajo v letu 2014 ter marketingu, ki igra pomembno vlogo pri uspešnem poslovanju podjetja.

Tema drugega dne je finančno poslovanje podjetja in internacionalizacija poslovanja, veliko časa pa bomo namenili še zaščiti intelektualne lastnine in gradnji lastne blagovne znamke.

Dogodek vsako leto obišče več kot 1800 udeležencev. Vsakokrat se dogodka udeleži veliko število študentov, mladih in potencialnih podjetnikov, že obstoječih podjetij, ki bi radi razširili svoje podjetniško znanje ter predstavnikov uveljavljenih podjetij in javnih ustanov. Tokratni dogodek organiziramo v okviru projekta INO 2013-2014, ki ga sofinancira Ministrstvo za gospodarski razvoj in tehnologijo

Predavanja se bodo odvijala od 08. – 09. oktobra 2013 v Tehnološkem parku v Ljubljani v stavbi B. 

Prijave na Dneve podjetništva 2013 se bodo začele 2. septembra.

Lepo vabljeni!

Data d.o.o. in Tehnološki park Ljubljana

data_jpg       teh park lj       sprit     MGRT_slo

Dodajte svoj komentar

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja