Go to Top

5 zanimivih podjetniških idej

Si želite podati na samostojno podjetniško pot, pa niste prepričani o ideji? Odkrijte popolno tržno nišo za vas in se posvetite svoji sanjski službi. Ponujamo vam pet zanimivih podjetniških idej, ki jih lahko sami uresničite.

Priprava darilnih košar

podjetniških idejImate občutek za kupovanje daril za določeno oseb? Ste ustvarjalni in imate smisel za humor? Pripravljajte darilne košare za določen tip osebe. Za ljubitelje filma pripravite DVD-je, pijačo, pokovko in sladkarije in nekomu pričarajte lep domač kino večer. Navdušenim bralcem ponudite nekaj knjig, vročo čokolado v prahu in mehko odejo za popoln dan branja. Morda pripravite košaro narejeno po meri, glede na želje stranke in osebnost tistega, ki bo darilno košaro prejel. Z malo kreativnosti boste navdušili vsakogar, ki bo k vam prišel po ideje.

Vodenje kolesarskih tur

Ste ljubitelj kolesarstva in narave? Začnite s kolesarskimi turami, v katerih lahko sodeluje nekaj ljudi. Lahko sestavite skupino 10 ljudi, ki jih boste popeljali na kolesarsko pot.  Pripravite jim steklenico vode in vsakemu kak prigrizek in jih vodite po svojih najljubših cestah. Spodbujajte jih in skrbite za pravilno razdeljene postanke, glede na njihovo pripravljenost.

Svetovanje za varčevanje

Vsakdo rad privarčuje. Ljudje so previdni s svojimi izdatki ali vsaj mislijo da so. Poiščite skrite nepotrebne izdatke vsake stranke posebej in ji predlagajte na kakšen način bo ta lahko največ privarčevala. Morda z drugim ponudnikom mobilnih storitev, menjavo nekaterih priljubljenih blagovnih znamk, z varčnimi žarnicami, ali čim drugim. Preučite izdatke in pomagajte ljudem, da iz svojih prihodkov potegnejo največ.

Restavriranje starega pohištva

Vsak dan kdo prenavlja svoje stanovanje in za drobiž prodaja staro pohištvo. Včasih vam ga tudi podarijo, samo da se ga znebijo. V tem tiči lepa priložnost za zaslužek. Ljudje obožujejo staro, vintage pohištvo, ki mu nekdo doda nov pečat. Z malo ustvarjalnosti lahko ustvarite umetnine, ki vam bodo kmalu prinesle dobiček. V tem boste uživali predvsem tisti, ki ljubite ustvarjalnost in cenite umetnost. Vsak kos pohištva bo edinstven, kar mu bo dodalo še večjo vrednost.

Urejanje vrtov

Vsi imajo radi urejeno okolico svojega doma, nimajo pa vsi dovolj časa in morda volje, ki je potrebna za tole. Ponudite ljudem svoje storitve na področju košenja trave, urejanja gred, sajenja rož, skrbi za vrtove in podobno. Ustvarite si mrežo stalnih strank in poskrbite, da bodo te zadovoljne. Tako bo za vaš posel poskrbljeno. Če ste ljubitelj narave, boste uživali v takem delu.

Proces za registracijo vašega s.p.-ja bodo izvedli prijazni in izkušeni podjetniški svetovalci naše točke VEM DATA. Dogovorite se za termin na telefonski številki 01 6001 530 ali pišite na data@data.si.

 

Pripravila Maja Bohar

Pridružite se nam na naši Facebook strani s klikom na gumb


Dodajte svoj komentar

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja