Go to Top

Pravi mojstri vedo, kdaj lahko prihranijo

Pravi mojstri potrebujejo odlična gospodarska vozila, kot sta Volkswagen Caddy in Transporter, ki sta vam do konca marca na voljo z odličnim prihrankom! Ob nakupu modela Volkswagen Caddy prihranite do 3.340 EUR*, ob nakupu Volkswagen Transporterja pa do 5.200 EUR*. Ob sklenitvi financiranja vam omogočimo še do 90-dnevni odlog plačila DDV** ter naložimo 100 EUR dobroimetja*** na kartico Volkswagen Card Gospodarska vozila. Več informacij na www.vw-gospodarska.si ali pri pooblaščenih trgovcih Volkswagen Gospodarska vozila.

pravi mojstri

Transporter je dostavnik leta 2016, ki se dnevno spopada z najzahtevnejšimi izzivi in je namenjen profesionalcem. V okviru akcije odličnih prihrankov je na voljo omejeno število vozil Transporter furgon (skupni prihranek do 5.208 EUR*), Transporter Krpan za prevoz šestih oseb in tovora (skupni prihranek do 4.777 EUR*) ter Transporter kombi (skupni prihranek do 4.960 EUR*). Vsi modeli poleg serijske opreme vključujejo tudi izbor dodatne opreme.

Caddy pa je sodoben mestni dostavnik, ki ga odlikujejo maksimalno učinkoviti motorji z minimalno porabo. Z odličnimi prihranki so na voljo modeli Caddy furgon s paketom dodatne opreme 2GO (skupni prihranek 2.317 EUR*), Caddy Krpan s paketom dodatne opreme Business (skupni prihranek 2.056 EUR*) in Caddy Maxi Krpan s paketom dodatne opreme Business (skupni prihranek 3.344 EUR*). Izberete lahko tudi bogato opremljen Caddy Family za poslovno in družinsko rabo, ki je s širokimi drsnimi vrati na obeh straneh maksimalno funkcionalen in prostoren (skupni prihranek 3.534 EUR*).

Za več informacij o pravi ponudbi za prave mojstre obiščite spletno stran www.vw-gospodarska.si ali se oglasite v naših prodajnih salonih.

Besedilo je oglasno sporočilo.

Dodajte svoj komentar

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja