Go to Top

Uspešni podjetniki se nenehno izobražujejo!

Podjetništvo je v zadnjem času v vzponu.  Velik potencial nosijo mladi, ki pritiske gospodarskih razmer na področju zaposlovanja občutijo v zelo veliki meri. Zato je izobraževanje glede podjetništva še kako pomembno.

Izobraževanje je neprekinjen proces, zato je vsako novo znanje dobrodošlo, predvsem pa v sferi podjetništva potencialno uporabno. Zaradi vse večje orientiranosti v smeri podjetništva je za posameznike pomembno, da se aktivno vključijo v podjetniški koncept razmišljanja in tako postavijo temelje za svoje udejstvovanje.

Uspešni podjetniki se nenehno izobražujejo!Ustanavljate podjetje? Ne veste kako in kje začeti? Kakšno organizacijsko obliko izbrati za podjetje? Mogoče bi odgovore na vprašanja dobili na brezplačnem skupinskem svetovanju pred registracijo podjetja.

Prijava na seminar

Iščete dober računovodski servis? Bi mogoče želeli sami voditi svoje enostavno knjigovodstvo?

Na vsa vprašanja dobite odgovore na naši VEM točki, kjer vam svetujejo naši strokovnjaki. Obiščite naše seminarje in svetovanja že pred registracijo podjetja in z znanjem stopite na vašo podjetniško pot.

Ste sveži podjetnik brez izkušenj z vodenjem poslov? Naše podjetniško svetovanje zajema vse aktivnosti za pomoč podjetjem in podjetnikom tako ob zagonu podjetja, kot kasneje, ko v poslovanju naletite na problem.

Abeceda poslovanja

Ob splošnem in specialističnem podjetniškem svetovanju vas še informiramo, usposobimo in usmerimo pri uresničevanju vaših poslovnih projektov in pri reševanju poslovnih težav. S tem se ob vstopu v podjetništvo lahko izognete števlnim napakam, na katere naletijo tako začetniki, kot izkušeni podjetniki, ki na novo ustanavljajo podjetje.

Nudimo vam celovito pomoč in izdelavo poslovnega načrta.

Na podjetju DATA se tako zavedamo odgovornosti, ki jo nosimo kot posrednik znanja, zato svoje aktivnosti na tem področju stalno osvežujemo in podjetnikom, tako bodočim kot seveda tudi obstoječim, nudimo maksimalno podporo.

Poleg nadstandardnih računovodskih storitev vam nudimo tudi svetovanja na davčnem in finančnem področju, svetujemo glede poslovnih in kadrovskih vprašanj, pripravimo marketinški načrt in vam izdelamo spletno stran.

Ne odlašajte, saj je vsak dan priložnost za pridobitev novih znanj. V podjetništvu lahkih poti ni, so pa dinamične, raznovrstne in vredne truda. S stalnim izobraževanjem pa bo vaša pot še bolj zanimiva!

Pripravila: Anja Grahek


Dodajte svoj komentar

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja