Go to Top

Izobražen podjetnik = uspešen podjetnik

Izobraževanje je nenehno izzivanje samega sebe. Je odpor proti statusu quo in vrv, s pomočjo katere lahko preplezamo ovire, ki so pred nami. Nenehno zapolnjevanje vrzeli v znanju in odstiranje novih obzorij je postalo pomembno v vseh življenjskih obdobjih in praktično na vseh področjih, kar še posebej velja za podjetništvo.Izobražen podjetnik je uspešen podjetnik

Izobilje informacij, eksponentna rast tehnologije, nove navade potrošnikov ter nenehno spreminjajoči se pravni, ekonomski in družbeni okviri, so podjetniško realnost za vedno spremenili. Po eni strani to pomeni, da je na krilih razvoja posamezniku na voljo ogromno priložnosti za uspeh, po drugi pa, da je na trgu čedalje manj prostora za povprečnost.

Relevantno, sveže in strokovno znanje, poznavanje podjetniške filozofije in inovativnost, so zelo donosen kapital, zato poskrbite, da boste vanj vlagali.

Celovito podporo pri tem lahko najdete tudi pri nas, saj za vas organiziramo številna predavanja, delavnice in dogodke, od katerih je veliko tudi brezplačnih.

Preverite sami:

Izberite seminar

Dodajte svoj komentar

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja