Go to Top

Začetnik in podjetniška dirka: bi se malce ustavili in ponovili kaj znate? Pa tudi česar ne-veste?

Začetnik in podjetniška dirka: bi se malce ustavili in ponovili kaj znate?
Začetnik in podjetniška dirka: bi se malce ustavili in ponovili kaj znate?

 

 

Biti podjetnik- začetnik je morda najbolj stresna situacija za nekoga, ki nima pravega podpornega okoliša  za svoje podjetniške podvige. Za svoj uspeh je nekaj najbolj uspešnih in inovativnih podjetnikov vedno navedlo ljudi, ki so jim predstavljali  podporo ob vstopu v podjetništvo. Tudi Vi lahko pridobite osnovne informacije in nasvete pri našem podjetju Data d.o.o. in prav posebej tudi na našem brezplačnem, dvo-dnevnem, usposabljanju na temo, kako začeti kot začetnik in poslovati v podjetništvu.

Program in prijava

Podjetnik začetnik in prvi koraki

Naše usposabljanje ima naslov »Od prvih korakov, z veščinami pogajanj, preko pravnih zank do poslovnega načrta!« in bo potekalo 24. in 25. septembra v naših prostorih v Ljubljani. Zahtevana je predhodna prijava in udeležba je brezplačna.

Usposabljanje bo pokrilo tematike iskanja poslovne ideje, registracije podjetja in nenazadnje tisto ključno fazo ko se lahko vprašate »Podjetnik sem – kaj pa zdaj?«. Odgovor nekatere velikokrat zbega, vendar ima odgovor nanj vsekakor naša predavateljica Bogdana Rejc.

Brezplačno podjetniško usposabljanje

Predavanje (v sklopu sedmih) Vam bo malce utrlo pot na to, kaj vse je potrebno postoriti ko imate enkrat registrirano podjetje. Kako poslovati s FURS-om? Kako urediti področje varstva in zdravja pri delu, na kakšen način lahko vodite poslovne knjige in kaj so elementi delovnega razmerja

Več o predavateljici - Bogdana Rejc, uni. dipl. soc.

 

Ustanavljate s.p. ali d.o.o.? Pri nas je to enostavno - rezervirajte si termin na 01 600 1530

Bogdana Rejc, DataBogdana Rejc, Data

Bogdana Rejc je že vrsto let podjetniška svetovalka, ki vsak dan pomaga čez postopke registracije podjetij, pri spremembah podatkov in pri številnih drugih nujnih opravilih desetinam podjetnikov in bodočih podjetnikov.

 

Bogdana Rejc ohranja prsten stik s podjetniki iz vseh kovov in poleg ustanavljanja podjetij pri podjetju Data d.o.o. tudi piše strokovne članke, redno predava in svetuje podjetnikom.

Preko pravnih zank in poslovnega načrta…za že nekoliko izkušene!

Usposabljanje bo zanimivo tudi za tiste, ki so željni pravne podlage in osnov priprave poslovnega načrta. Pokrili bomo tudi zakonodajne zahteve, ki najbolj begajo podjetnike- zakonodaja o upravljanju s osebnimi podatki (GDPR). Več o temah in predavateljih si lahko preberete na naši spletni strani, kjer se lahko tudi brezplačno prijavite.

DATA d.o.o.SPOT

 

Projekt je sofinanciran s pomočjo Evropskega sklada za regionalni razvoj, Ministrstva za gospodarski razvoj in tehnologijo ter SPIRIT Slovenija, javna agencija.

 
 

 

 
 

Dodajte svoj komentar

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja