Go to Top

VEM točka – Vse za poslovnega uporabnika

Redko kaj je tako nadležnega, kot pa dolgotrajno brskanje po straneh in nabiranje informacij, ki so poleg tega lahko še zastarane.VEM točka ta problem reši z vsemi potrebnimi in standardiziranimi informacijami in dokumentacijo na enem mestu.

Izredno širok nabor informacij brez potrate časa

VEM točka – Vse za poslovnega uporabnikaInformacije so zajete in ponujene celostno in so primerne tako za nekoga, ki šele razmišlja o registraciji podjetja pa bi rad izvedel kaj več – v tem primeru mu lahko informacije služijo kot odskočna deska za ustanovitev podjetja – kot tudi izkušene podjetnike, ki bi radi izboljšali poslovanje.

Pri nas lahko dobite vse potrebne informacije v obliki izobraževanj – seminarjev in individualnih svetovanj.

Enostavna in hitra ustanovitev podjetja

Če vas zanima karkoli v zvezi s poslovanjem ali pa bi radi enostavno in hitro ustanovili podjetje, je VEM točka podjetja Data d.o.o. pravi naslov za vas. Skupaj lahko uresničimo tudi vašo poslovno idejo.

Rezervirate lahko tudi ime podjetja in/ali opravite morebitne spremembe, ki se tičejo samega podjetja in njegove dejavnosti.  Bodoči podjetniki se velikokrat ne morejo odločiti, ali bi odprli s.p. ali d.o.o.

Z našo pomočjo se boste lahko lažje odločili glede na vaše potrebe in želje, zato nas pokličite na 01 600 15 30 ali pa nas kontaktirajte po emailu data@data.si in dogovorili se bomo za termin.

Močno pa vam priporočamo tudi obisk katerega izmed naših seminarjev, kot so Abeceda poslovanja ali Skupinsko svetovanje pred registracijo podjetja.

Pripravil: Gašper Meden


Dodajte svoj komentar

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja