Go to Top

Že res, da uspeh pogojujejo trdo delo, talent in nekaj sreče, toda…

Na svetovnem medmrežju pa tudi kje drugje najdemo pravo poplavo  »top« nasvetov, kam in kako investirati, revolucionarnih programov vadbe, ki vas bodo v enem mesecu spremenili v tisto verzijo sebe, katero ste si vedno želeli in navodil, kako boste v nekaj tednih znatno napredovali pri pisanju knjige.

Že res, da uspeh pogojujejo trdo delo, talent in nekaj sreče, toda...Ker živimo v informacijski dobi, že vemo, da čudežnih formul, programov in receptov ni. Skozi leta pridemo tudi do spoznanja, da zgolj in samo trdo delo tudi ne zadošča vedno. Pomembna je tudi želja po uspehu. To pa je tisti del celote, katerega se ne moremo naučiti.

Ogromno ljudi ima znanje in gara dan za dnem, vendar pa za končni uspeh še vedno zmanjka tista pika na i. Gre za gonilno silo napredka, česar pa vas ne more naučiti nobena knjiga še manj pa motivacijski govornik niti biografija Michaela Jordana.

Ravno to, po mnenju uspešnih športnikov, znanstvenikov in kakopak tudi podjetnikov, loči odlične od povprečnih. Tisti korak dlje, katerega ostali (še) niso pripravljeni narediti.

Pripravil: Gašper Meden


Kategorije Podjetništvo

Dodajte svoj komentar

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja