Go to Top

Spodbujajmo podjetništvo pri mladih

V začetku oktobra je DATA skupaj z Inštitutom za raziskovanje in svetovanje v managementu Fakultete za management (IRIS.M) organizirala strokovni posvet in sicer v sklopu predavanja predmeta Gospodarsko pogodbeno in statusno pravo.

Spodbujamo podjetništvo med mladimi

Spodbujamo podjetništvo med mladimi

Predstavnica podjetja Data ga. Bogdana Rejc je študentom in drugim udeležencem strokovnega seminarja svetovala o ustanovitvi in registraciji podjetja. Predstavila je razliko med samostojnimi podjetniki (s.p.) in družb z omejeno odgovornostjo (d.o.o.) ter približala postopke pred, med in po ustanovitvi svojega podjetja. Izpostavila je možnost brezplačne ustanovitev podjetij na VEM točkah. Ob koncu posveta pa je udeležencem pogledali vidik obdavčitve samostojnega podjetnika posameznika in gospodarskih družb.

Mladi študenti so tako na posvetu pridobili mnogo koristnih informacij glede registracije podjetij in prvih korakov v svet podjetništva.

Želite tudi vi pridobiti tovrstne informacije?

Potem se udeležite katerega izmed naših brezplačnih izobraževanj, kot so npr. “Zasluži denar s svojo idejo ali hobijem, “Skupinsko svetovanje pred registracijo podjetij” ali “Zaposlitev ali samozaposlitev” ali pa nas kontaktirajte  na 01 600 1530 ali data@data.si

Pripravila Alenka Bizilj, DATA

Dodajte svoj komentar

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja