Go to Top

Računovodstvo ni “kar nekaj”

Ogromno ljudi, podjetnikov v računovodstvu ne vidi posebne koristi, ampak ga smatrajo kot še en nebodigatreba in obstaja zgolj zato, da bi jim povzročal dodatne stroške in solil pamet. Vendar pa ni vse tako črno-belo.

računovodski servis

Računovodski servis izbirajte pazljivo!

Ker v njegovih očeh računovodstvo nima posebne koristi, ga obravnava v stilu “kar tako” in  se obrne na najcenejšega ponudnika računovodskih storitev ali pa se odzove na prvi oglas, ki vsebuje besedo računovodstvo ali knjigovodstvo.

Takšno odločitev pa lahko obžaluje že ob prvem obisku davčnega inšpektorja, še manj pa ko bo želel razpravljati o mesečnem “izplenu”

Komu torej zaupati računovodstvo / knjigovodstvo?

Strokovno podkovan in sposoben računovodski servis lahko podjetniku prihrani veliko denarja in še več skrbi, četudi je nekoliko dražji.

Zaradi dobrega strokovnega znanja poznavanja zakonodaje in iz nje izhajajočih danih možnosti, lahko dober računovodja podjetniku naložbo vanj tisočkrat povrne. Po drugi strani lahko manj sposoben računovodja, cenovno ugodno naložbo, spremeni v nepotrebno denarno kazen.

Zelo pomembno je, da ima računovodski servis svojo Zavarovanje strokovne odgovornosti. V tem primeru lahko kazen in zamudne obresti krije iz zavarovalnine, medtem ko npr. doplačilo novo izračunanega davka ne.

Za kakovostne in zavarovane računovodske storitve smo vam na voljo na 01 600 1530 ali po elektronski pošti na data@data.si.

Prijava na izobraževanje


Dodajte svoj komentar

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja