Go to Top

Evropska sredstva za mala ter srednja velika podjetja

Novembra bo potekal Evropski dan, ki je poslovni dogodek, prvi v nizu predstavitev programov nove finančne perspektive Evropske komisije, ki zajema financiranje in podporo perspektivnim projektom v letih od 2014 do 2020.

Dogodek organizira SPIRIT Slovenija skupaj s Predstavništvom Evropske komisije v Sloveniji. Organiziran bo z namenom predstavitve evropskih finančnih instrumentov malim in srednje velikim podjetjem. Ob tej priložnosti bo dogodek obiskal tudi gospod Daniel Calleja Crespo, generalni direktor Generalnega direktorata za podjetništvo in industrijo pri Evropski komisiji.

Evropski dan bo potekal 12. novembra 2013 v Cankarjevem domu, v Štihovi dvorani, vzporedno z 8. Slovenskim forumom inovacij. Oba dogodka bosta komplementarno predstavila različne načine podjetniškega udejstvovanja in možnosti za zagon ali nadaljnji razvoj podjetij.

Vstop na oba dogodka je prost za vse obiskovalce, vendar pa se morate za udeležbo na Evropskem dnevu predhodno prijaviti.

Potrebujete pomoč pri pridobivanju evropskih sredstev? Mi vam lahko pomagamo pri tem!

Data ima bogate izkušnje s pridobivanjem sredstev tako iz državnih kot tudi evropskih razpisov. Pomagamo vam pri celotnem postopku – svetujemo pri izbiri pravega projekta za vašo dejavnost, oblikujemo vam projektno dokumentacijo ter pripravimo prijavnico z vsemi potrebnimi prilogami in dokazili ter poskrbimo za pravočasno oddajo popolne dokumentacije.

Pridobite evropska sredstva in nas kontaktirajte!

Dodajte svoj komentar

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja