Go to Top

Postanite prepoznavni z Google AdWords oglaševanjem

Želite pritegniti nove obiskovalce spletnega mesta, povečati spletno prodajo, poskrbeti, da bodo začeli zvoniti telefoni, ali si zagotoviti, da bodo stranke spet prišle? Pomagajte si z Google AdWords.

Postanite prepoznavni z Google AdWords oglaševanjemGoogle Adwords so se izkazali kot produktivna oglaševalska poteza, saj plačate samo, ko oglaševanje deluje.  Google oglasi so namenjeni vsem, ki želijo izkoristiti Google za svojo promocijo, saj je Google med vodilnimi brskalniki na svetu. Google oglaševanje tako predstavlja možnost, da spletne strani dosegajo več obiska, s tem pozitivne rezultate ter vplivajo na uspešnost poslovanja.

optimizacijo spletne strani dosežete, da vas na podlagi ključnih besed najde čim potencialnih kupcev in iskalcev informacij. Ključne besede so izbrane glede na dejavnost, s katero se ukvarjate. Bolj kot je stran optimizirana, cenejši bodo namreč kliki za vaše oglase. Google oglaševanje je plačljiva storitev in prinaša hitrejše rezultate kot optimizacija.

Pomembno je, da se vaše podjetje zaveda, da je oglaševanje potrebno in skorajda nujno, če želite biti v prednosti pred konkurenco. Google ima prednosti, ki jih lahko izkoristite v svojo korist. S pomočjo Googla pridobite večji obisk spletne strani, s tem postajate prepoznavni, pometete s konkurenco in pozitivno vplivate na uspešnost lastne dejavnosti.

Prijava v program Google AdWords je brezplačna. Plačate samo, ko nekdo klikne vaš oglas in s tem obišče vaše spletno mesto ali vas pokliče.

Če potrebujete pomoč pri pripravi oglaševalske kampanje pokličite na 01 600 1530 ali pošljite e-mail na data@data.si.

Pripravila: Anja Grahek


Dodajte svoj komentar

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja