Go to Top

Poslovna priložnost: Fotografija

Če imate talent za fotografiranje in v objektiv vedno ujamete pravi trenutek, pretvorite svoj hobi v poslovno priložnost.  Prva stvar, ki jo morate narediti, pa je dober poslovni načrt. Povpraševanja po visokokakovostnih fotografskih storitvah ni malo, ne glede na to, za kakšno vrsto fotografije se odločite.

fotografijaČe se odločite za portretno fotografijo, boste potrebovali svoj studio. Vaše stranke bodo od posameznikov, ki potrebujejo fotografijo za osebni dokument, do družin, ki želijo kakovostne in lepe družinske fotografije. V kolikor vas bolj mika specializirana fotografija (npr. moda ali šport ipd.), si boste morali ves čas prizadevati, da boste med najboljšimi, saj ta zvrst fotografije zahteva veliko predanosti in nenehnega izpopolnjevanja, predvsem športna pa tudi visoko koncentracijo, saj je bistvo ujeti pravi trenutek.

Za kakovostno opravljanje dela boste potrebovali profesionalen fotoaparat, spominske kartice ter kakovosten stativ. Začetna investicija je razmeroma nizka – poleg fotoaparata boste potrebovali še računalnik z ustreznimi programi  za obdelavo fotografij. Tudi samo vzdrževanje opreme ni drago, ob predpostavki, da z opremo ravnate odgovorno in v skladu z navodili.

Pridružite se nam na naši Facebook strani s klikom na gumb[hr]

Kategorije Podjetništvo

Dodajte svoj komentar

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja