Go to Top

Poslovna delegacija v Rusijo in Azerbajdžan

Javna agencija SPIRIT Slovenija skupaj s partnerji v Ruski federaciji in v Republiki Azerbajdžan organizira poslovno delegacijo v Moskvo in v Baku v času od 16. do 24. oktobra 2013

Poslovna delegacija v Rusijo in AzerbajdžanSPIRIT Slovenija bo v Moskvi organiziral poslovni in investicijski forum skupaj z moskovsko agencijo za pospeševanje izvoza in tujih investicij (MIEPA), s slovenskimi poslovnimi klubi v Moskvi, Togliattiju in Uljanovsku ter z Veleposlaništvom RS v Moskvi. Slovenska podjetja se bodo srečala na organiziranih poslovnih razgovorih na poslovni in investicijski konferenci kakor na neformalnih srečanjih ob sejmu Dom Expo 2013 ter ob razstavi industrijskega oblikovanja Silent Revolutions.

V Azerbajdžanu bo SPIRIT Slovenija skupaj s sestrsko azerbajdžansko agencijo za pospeševanje izvoza in tujih investicij (AZPROMO) ter v sodelovanju z Veleposlaništvom Republike Azerbajdžan v Ljubljani organizirala poslovni in investicijski forum v poslovni stavbi AZPROMO ter ob gradbenem sejmu Baku Build 2013 slavnostno odprla slovenski poslovni klub v Bakuju.

Predvideni stroški za pravočasno prijavljene udeležence poslovne delegacije so 1.600,00 € (hotel in letalske karte).

Rok za prijavo je do 19. Julija 2013.

Prijavite se lahko tukaj.

Več informacij

Vir: SPIRIT Slovenija

Dodajte svoj komentar

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja