Go to Top

Podjetnik se predstavi: FeelOXY – čisti kisik za povečanje energije, moči in koncentracije

Ustanoviteljica podjetja, Alenka Vrečko, se je za razvoj in lansiranje produkta FeelOXY odločila, ko se je znašla v obdobju, ko je bilo preprosto vsega preveč. Ob redni službi, magistrskem študiju in hkrati izredno športno aktivnem načinu življenja, ji je začelo primanjkovati energije. Zato je začela raziskovati, kako bi lahko svojemu telesu povrnila moč in vzdržljivost – in tako se je rodila ideja o čistem kisiku v pločevinki FeelOXY.

čisti kisik

 

Ko smo fizično ali mentalno zelo aktivni, raven kisika v krvi pade in naše telo nima več dovolj energije za učinkovito delovanje. Z nekaj vdihi čistega kisika FeelOXY raven kisika v krvi dvignemo in tako naše telo pripravimo na nove zmage.

V prenatrpanih dnevih, v katere vsakodnevno poleg službenih obveznosti vse pogosteje vključujemo še intenzivne športne aktivnosti, potrebujemo nekaj, kar bi nas osvežilo, nam dalo novih moči, vlilo dodatno energijo in omogočilo hitrejšo regeneracijo telesa. Pločevinke FeelOXY so polnjene z visoko kakovostnim čistim kisikom, stisnjenem v pločevinko. Uporabimo ga lahko uporabljamo kjerkoli in kadarkoli – gre za najboljši način, da telo oskrbimo z dodatnim kisikom takrat, ko ga potrebujemo.

Komu je FeelOXY namenjen?

  • Profesionalnim športnikom in rekreativcem z večjimi telesnimi napori ali s potrebo po večji koncentraciji. Uporaba kisika v pločevinki je primerna za vse vrste športa, tako anaerobne (poveča odzivnost telesa, eksplozivnost, moč) kot za aerobne oblike športa (poveča vzdržljivost). Dodatni kisik se lahko uporablja pred treningom, med treningom in po treningu za hitro regeneracijo mišic. FeelOXY bo primeren sopotnik tudi za vse pohodnike, ki se odpravljajo v gore nad 2.000 metrov, kjer je »redkejši« zrak in je dihanje oteženo. Dodatni kisik je dovoljeno uporabljati tudi na tekmah in se ga ne šteje kot doping.
  • Poslovnežem. Izdelek je namenjen tistim, ki delajo cele dneve, so veliko pod stresom, nimajo časa za rekreacijo in sprostitev v naravi, konstantno potrebujejo veliko mero koncentracije ali so veliko na poslovnih potovanjih. Na letalih je količina kisika v zraku nižja kot na višini gladine morja. Ker se količina kisika v krvi na letalu zniža, smo po dolgih letih izčrpani in brez energije – FeelOXY bo pomagal pri premagovanju neprijetnih simptomov jet-laga.
  • Pri študiju in zabavi, ker povečuje koncentracijo, zmanjšuje simptome stresa in neprespanosti, pomaga pa tudi za lažje premagovanje posledic po prekomerni zabavi.
  • Za lepotne namene. Dodatni kisik izboljšuje strukturo in elastičnost kože. Starejši kot smo, manj kisika absorbiramo, zato se koža začne starati in se zguba. Uporaba dodatnega kisika poskrbi za bolj svež izgled kože.

Več informacij najdete na www.feeloxy.si.

Oznake

Dodajte svoj komentar

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja