Go to Top

Plačila s kartico in mobilne oblike plačevanja tudi preko eDavkov

Plačila s kartico in mobilne oblike plačevanja so sedaj omogočeni tudi na portalu eDavki, Finančne uprave RS. Vsi, ki uporabljate portal eDavki se boste zagotovo razveselili omenjene novosti in večje fleksibilnosti pri plačevanju.

Brezplačna registracija podjetja

Razmišljate, da bi s svojim hobijem tudi zaslužili? Če želite tudi vi ustanoviti podjetje, lahko to storite na naši DATA točki! Za rezervacijo termina lahko pokličete na 01 600 1530 ali lahko pišete na data@data.si.

Izračunajte si plačo

Portal eDavki

Portal eDavki omogoča izpolnjevanje ter oddajanje davčnih obrazcev z uporabnikovega računalnika oziroma mobilne naprave. Omogočajo vlaganje dokumentov, vpogled v določene podatke iz uradnih evidenc in prejemanje dokumentov. Elektronsko poslovanje prek eDavkov in sicer vlaganje obrazcev in prejemanje dokumentov, je za poslovne subjekte obvezno.

Kilometrina 2024

Dodatne možnosti za plačilo s kartico in mobilne oblike plačevanja

Že uveljavljenim plačilnim opcijam v portalu eDavki kot so Flik in Bank@net so dodana plačila s kartico in mobilne oblike plačevanja. Omogočena so plačila s kartico MasterCard, Visa, Maestro in Diners club ter mobilne oblike plačevanja mBills in VALÚ Moneta.

Interni akti podjetja

Potrebujete zanesljivo računoovodjo?

Normirani s.p.

Pomembna in uporabna novost pri plačevanju

Pomembna in zelo uporabna novost pri plačevanju davkov preko eDavkov je ta, da se lahko z enim plačilom plača več različnih obveznosti, ki se sicer plačujejo na različne račune. Plačilo davkov v eDavkih se izvrši z le nekaj kliki in brez izpolnjevanja plačilnega naloga. Zavezanci že uporabljajo možnost združevanja plačil, zato je bilo v prejšnjem mesecu izvedenih skoraj 5.500 manj plačil.

Izvršena spletna plačila je mogoče preveriti tudi v eDavkih na vpogledu ePlačila, kjer so na povezavi »Postavke« na voljo podrobnejši podatki o plačilu in sicer o višini zneska, ki bo razporejen na posamezno izbrano vrsto davka.

Prijavite se na novice!