Go to Top

Partner se predstavi: ZDRAVI ODNOSI

Podjetnik je vsak dan pri svojem poslu v stiku z drugimi ljudmi, je v nekem odnosu z njimi. Kakovost tega odnosa določa podjetnikovo uspešnost oziroma neuspešnost – posel smo ljudje, zato je vse odvisno od tega, kakšni smo in kako delujemo.

zoVse se začne pri odnosu s seboj: kako dobro se poznamo, kakšne so naše želje in potrebe, kje so naše meje. Ko to ugotovimo in začnemo tudi živeti sebe, lahko prepoznamo partnerja, ki je pravi za nas, lahko prepoznamo poslovno priložnost, ki je pisana nam na kožo in nenazadnje, srečamo poslovne partnerje, ki so pravi za nas. Da bomo srečni in uspešni v življenju je ključno, da imamo zdrave odnose –  najprej sami s seboj, nato pa še z drugimi (partnerjem, prijatelji, poslovnimi partnerji…). Zdravi odnosi nam dajejo zadovoljstvo, notranjo izpolnjenost in pomirjenost.

Poletna delavnica, samski 25-45 let

Delavnice so namenjene samskim od 25 do 45 let, ki si želijo ustvariti zdravo in kvalitetno partnerstvo, ki bo temeljilo na medsebojnem spoštovanju in ljubezni.

Poletna skupina, samski nad 45 let

Skupina je namenjena samskim nad 45 let, ki si želijo izvedeti, katera pot je tista, ki vodi do zdravega in srečnega partnerstva.

Za več informacij in prijavo pokličite 041 988 646 ali pišite na tinkara@zdraviodnosi.si

Dodajte svoj komentar

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja