Go to Top

Zakaj bi čakali na odprtje podjetja?

Razmišljate o ustanovitvi podjetja v 2015? Ali veste, da si lahko termin za oddajo vloge rezervirate vnaprej? Bliža se čas računanja bilanc in gneč, kar marsikoga odvrača od misli na odprtje podjetja. Vendar pa se le malokdo zaveda, da vse potrebno lahko postori prej, tako da se registracija podjetja dejansko “zgodi” s 1. januarjem ali celo kasneje.

Zakaj bi čakali na odprtje podjetja?

Zakaj bi odprtje podjetja prestavljali na začetek 2015?

Zmotno je prepričanje, da predhodna registracija ni možna. Za sam postopek registracije tako potrebujete le:

  • osebni dokument,
  • davčno številko,
  • overjeno soglasje lastnika stanovanja oz. hiše, kjer bo vaš poslovni naslov, katerega overite na upravni enoti ali notarju.

Vso ostalo potrebno registracijo vam v celoti pripravimo mi, za kar potrebujemo le okrog 30 minut. Za dodatne informacije smo vam na voljo na 01 600 1530 ali po elektronski pošti na data@data.si.

Kot vidite, so vse skrbi ob odpiranju oziroma ustanavljanju podjetja popolnoma odveč. Izvedeli boste formalnosti, kot so npr. kako izbrati ustrezno ime za vaše podjetje, kakšni so pogoji za ustanovitev d.o.o.  oziroma ustanovitev s.p. in kako določiti dejavnosti podjetja.

Še več: izkoristite možnosti za individualna poslovna svetovanja z našimi strokovnjaki, ali pa se udeležite katerega od vrste izobraževanj za podjetnike pred registracijo podjetja.

Pripravil: Gašper Meden

Prijava na izobraževanje


Dodajte svoj komentar

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja