Go to Top

Poslovna priložnost: Notranja ureditev prostorov

Imate smisel za urejanje prostorov? Lahko iz vsakega prostora izkoristite najbolje in tudi najbolj enostaven prostor ustvarite v razgibanega? Če ste pri tem še ročno spretni, umetniško nadarjeni in imate smisel za kombinacijo barv in materialov, je morda notranja ureditev prostorov vaša podjetniška priložnost.

notranja ureditevGre za delo, ki zahteva veliko komunikacije s strankami. Morali boste prisluhniti strankinim željam ter ideje prilagoditi proračunu. Če je mogoče, tudi privarčevati. Tudi z manj denarja je mogoče dobiti želeni učinek prostora. Poleg dobrih idej pa je potrebno tudi raziskati in poznati trg.

Po dogovoru o sami izvedbi projekta (prenove prostora) boste namreč praviloma sami poiskali elemente, ki so potrebni za realizacijo in se šele nato odpravili s stranko po nakupih. V dnevu ali dveh se načeloma lahko nabavi ves potreben material oz. izdelki, čeprav je za dostavo kakšnega kosa pohištva v Sloveniji potrebno čakati nekaj tednov. V tem času lahko stranka izvede razna popravila ali gradbena dela.

Potrebovali boste računalnik za pripravo vizualizacij, ki so pomembne za predstavitev ideje izvedbe ter za pridobivanje strankinega soglasja.

Pripravila: Vernesa Sadulai

Pridružite se nam na naši Facebook strani s klikom na gumb[hr]

Kategorije Podjetništvo

Dodajte svoj komentar

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja