Go to Top

Najeti računovodski servis ali voditi svoje knjigovodstvo?

Bodoči podjetniki in že izkušeni podjetniki se nenehno sprašujejo, kako znižati stroške poslovanja. Eden izmed načinov znižanja stroškov je tudi način vodenja knjigovodstva.

Najeti računovodski servis ali voditi svoje knjigovodstvo?Računovodski servis…

Na eni strani lahko najemete izkušene računovodje, ki bodo poskrbeli za pravočasno oddajo letnih poročil, spremljali novosti, opominjali na obveznosti, zapisovali vse poslovne dogodke v poslovne knjige, kot so na primer spremembe v sredstvih podjetja, stroških, prihodkih ter načrtovali in analizirali poslovanje podjetja, svetovali glede znižanja stroškov.

…ali svoje enostavno knjigovodstvo?

Na drugi strani lahko za kvalitetne storitve računovodskega servisa z dolgoletnimi izkušnjami in veliko bazo znanja plačate preko vaših finančnih zmožnosti, še posebej tik ob ustanovitvi podjetja. Ena izmed možnosti je, da v začetku sami vodite svoje knjigovodstvo. Enostavno knjigovodstvo, primerno za samostojne podjetnike, ni zahtevno in je veščina, ki se je lahko vsak priuči. Potrebujete le teoretično podlago ter pojasnilo praktičnih primerov.

Rešitev?

V obeh primerih imamo rešitev za vas. Data d.o.o. je računovodski servis z več kot 20-letnimi izkušnjami in ogromno količino znanja, saj vam lahko poleg računovodskega servisa, ponudimo tudi celovito podjetniško podporo, od marketinga do davčnega in finančnega svetovanja. Tako obsežne ponudbe pa nikakor ne boste preplačali.

Na drugi strani vas lahko v kratki 5-urni delavnici naučimo kako voditi svoje knjigovodstvo. Z razumevanjem teorije in prakse boste več kot pripravljeni sami voditi svoj poslovne knjige.

Odločitev je povsem vaša, naša edina skrb je, da na vaši podjetniški poti nikoli niste sami.

Pripravila M. Guček

Pridružite se nam na naši Facebook strani s klikom na gumb [hr]

Dodajte svoj komentar

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja