Go to Top

Najem virtualne pisarne

Podjetja v današnjih razmerah na trgu težijo k nižjim stroškom poslovanja, hkrati pa seveda želijo ohraniti visoko kakovost dela in opravljenih storitev. Stroški fizičnih poslovnih prostorov so lahko zelo visoki. Če slednji za vaše poslovanje niso nujno potrebni, se lahko odločite tudi za cenejše alternative.

To še posebej velja za podjetnike, od katerih sama narava dela zahteva nenehne fizične prisotnosti v pisarni – torej za tiste, ki svoje delo večinoma opravljajo od doma ali na terenu. Zanje je ustrezna rešitev najem virtualne pisarne, s katero si zagotovijo tako profesionalnost kot minimalne stroške.

Kaj je virtualna pisarna?najem virtualne pisarne

Pri najemu virtualne pisarne gre za najem poslovnega sedeža podjetja. Začasen naslov lahko podjetnik najame za že delujoče podjetje, ki za svoje poslovanje ne potrebuje pisarne, kot tudi za že registrirano podjetje, ki še ne posluje. Na naslov virtualne pisarne podjetnik prejema fizično pošto in fakse in je o vsem dogajanju sproti obveščen. Iz virtualne pisarne so vsi faksi in pošta po želji posredovani na elektronski naslov.

Najem virtualne pisarne je odlična rešitev da podjetnike na začetku svoje poti, ki še nimajo ustreznega sedeža podjetja ali imajo težave s pridobivanjem soglasja lastnika za poslovni prostor. Prav tako je rešitev za tiste, ki poslujete v manjšem kraju, želeli pa bi pustiti vtis, da poslujete v večjem mestu? Virtualna pisarna je primerna tudi za podjetnike, ki bi radi ločili osebno življenje od poslovnega.

V podjetju Data d.o.o. vam nudimo popolno storitev virtualne pisarne na ugledni lokaciji v kombinaciji z računovodstvom. Za dodatne informacije in pojasnila v zvezi s storitvijo smo vam na voljo na telefonski številki 01 600 15 30 in na elektronskem naslovu data@data.si. Lahko nas obiščete tudi na sedežu podjetja na Dunajski cesti 136 v Ljubljani.

Pripravil: Boštjan Kop


Dodajte svoj komentar

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja