Go to Top

Izognite se dragemu plačevanju za strokovne nasvete pri poslovanju

Če želite znižati stroške poslovanja, vam predlagamo uporabo portala FinD-INFO, ki na enem mestu združuje aktualne odgovore na najpogostejše davčne, finančno-računovodske, pravne in kadrovske dileme, s katerimi se lahko srečate med poslovanjem.

Portal z dolgoletno tradicijo združuje vsebine, ki jih odzivna in inovativna ekipa zaposlenih soustvarja s priznanimi strokovnjaki davčno-računovodskih in pravnih strok. Zavezani smo visokim standardom in sledimo zahtevam uporabnikom, zato ponujene vsebine najdete najhitreje preko iskalnika, ki vam ponudi zbirko tematsko povezanih dokumentov.

Portal FinD-INFO svojo izredno uporabnost dokazuje z enostavno dostopnimi vsebinami in pripomočki:

– FinD-INFO izračuni

Vzorci pogodb in aktov

Ni vam potrebno takoj k odvetniku, ko potrebujete pogodbo, saj portal FinD-INFO ponuja v zbirki Vzorci pogodb in aktov preverjene in najbolj uporabljene vzorce pogodb, računovodskih izkazov, bilanc, standardiziranih pravilnikov in internih aktov, ki so ponujeni v Word ali Excel obliki.

– Vse za obračun plač – na enem mestu

Spletna stran zajema vse potrebne podatke za pripravo obračuna plač, najdete tudi podatke o povprečni plači, zajamčeni plači, tabelo prispevkov in delovnega koledarja…

– Informacije o stečajnih postopkih

Dnevno lahko spremljate javne objave v sodnih postopkih zaradi insolventnosti, ki jih lahko urejate po procesnih dejanjih (npr. oklic o začetku postopka), ali preverite poslovnega partnerja v abecednem kazalu (dolžniki).

– Zbirka spletnih seminarjev

Če vam čas dopušča, si lahko ogledate zbirko že izvedenih spletnih seminarjev, ki ponuja preko sto posnetkov, ali pa se prijavite na napovedane seminarje in jih spremljate »v živo«.

FinD-INFO: ponuja odgovore na davčna, računovodska, pravna in kadrovska vprašanja!

Celovita zbirka zakonodaje z davčno finančne področja

Ko imate vprašanje, kaj je z zakonodajnega vidika pravilno, lahko na portalu preverite zanesljivo in zadnjo veljavno verzijo zakona ali predpisa, pri tem pa imate takojšen dostop do zbirke člankov in komentarjev strokovnjakov, ki so o omenjenem vprašanju zapisali mnenje ali nasvet.

Izredno obširno je na portalu pokrito tudi področje davkov, saj najdete zbirko dokumentov po posameznih davčnih segmentih: obširno zbirko nasvetov in pojasnil Finančne uprave Republike Slovenije. Sledimo aktualnosti problemov v praksi in ponujamo odgovore, ki so jih zastavili naši uporabniki, ter jih objavimo v zbirki odgovorov.

Ste z računovodjo v dilemi, kako poslovne dogodke evidentirati, knjižiti? Z uporabo portala, ki celovito pokriva tudi računovodstvo, to ni več težava, saj boste našli vrsto nasvetov in  obravnavanih primerov s preglednicami knjiženj.

Želite portal preizkusiti?

Ponujamo vam brezplačen preizkus portala FinD-INFO, da se prepričate o njegovi uporabnosti. Za 7-dnevno brezplačno uporabo prosimo, izpolnite prijavni obrazec in vpišite akcijsko kodo »data2015«. Na svoj elektronski naslov boste prejeli geslo za dostop do portala FinD-INFO.

Prijavo opravite tukaj.

Akcijska koda: data2015

Kje nas najdete? www.findinfo.si

 

                                                                                  FinD-INFO – asistent pri poslovanju

 

Dodajte svoj komentar

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja