Go to Top

Partner se predstavi: AIESEC

AIESEC je največja mednarodna, nepolitična, neodvisna, izobraževalna organizacija, ki jo vodimo študenti in mladi diplomanti že več kot 65 let. Trenutno šteje več kot 86 tisoč članov na več kot 2.400 univerzah v 124 državah po vsem svetu. AIESEC člani se zanimajo za svetovna sporna vprašanja, vodenje in management.

AIESEC

AIESEC platforma omogoča mladim odkrivati in razvijati svoje vodstvene sposobnosti, s katerimi bodo kasneje lahko pozitivno vplivali na družbo in njen razvoj. AIESEC way oz. AIESEC pot je način, kako doseči ta skupek in izpolnitev človeškega potenciala s pomočjo njihovih vrednot: Aktivirati vodenja, Izkazovanja integritete, Raznolikosti življenja, Uživanja v sodelovanju, Strmenja k odličnosti in Trajnostnega delovanja.

AIESEC je bil na področju današnje Slovenije ustanovljen pred 60 leti. Imamo tri lokalne odbore: Ljubljana, Maribor in Kranj in tri specialne enote v Kopru, Novem mestu in Novi Gorici. Štejemo približno 150 članov. Nekateri se odločijo za odhod na prakso v tujino, medtem ko drugi delujejo v AIESEC Sloveniji. Tako si že med samim študijem pridobivajo dragocene izkušnje z vodenjem v enem izmed lokalnih komitejev ali prirejanjem dogodkov (Youth To Business, Slovenian International Motivational Seminar-SIMS, Global Village, International Conferences,..). AIESEC Slovenija poskrbi za približno 50 tujcev, ki s pomočjo njihove organizacije pridejo iz celega sveta v Slovenijo na prakso.

 Pridružite se nam na naši Facebook strani s klikom na gumb [hr]

Dodajte svoj komentar

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja