Go to Top

9. Dnevi podjetništva: izboljšajte poslovne procese s Procesnim vavčerjem!

Javna agencija SPIRIT Slovenija vam bo na 9. Dnevih podjetništva na mini panelu oziroma na mini okrogli mizi povedala, zakaj je dobro, da so vaši poslovni procesi dobri ter vam navedla nekaj primerov dobre prakse, kako jih izboljšati. V ta namen so pred kratkim objavili tudi razpis, ki predvideva 3 milijone spodbud za izboljšave poslovnih procesov. Poslovno okolje je namreč dinamično in temu se morate podjetja stalno prilagajati.

Se vidimo v torek, 8. novembra, ob 11.15, v Tehnološkem parku?

Pridružite se nam lahko prav vsi – podjetniki, študenti in vsi drugi, ki nameravate enkrat vstopiti v podjetništvo, saj se uspeh skriva prav v podjetniškem znanju.

Dnevi podjetništva 2016

Program in prijava na 9. Dneve podjetništva

Javna agencija SPIRIT Slovenija spodbuja podjetništvo ter razvoj in inovativnost v slovenskem gospodarstvu.

procesni-vavcer-dpppEno pomembnejših področij, ki ga podjetja vse prevečkrat zanemarjajo, je podpora izboljševanju poslovnih procesov, zato bo agencija ponovno objavila razpis Procesni vavčer 2016/2017. Poslovno okolje je dinamično in se neprestano spreminja, na te spremembe pa se mora podjetje odzvati hitro, če želi ostati konkurenčno.

Okoreli in neučinkoviti poslovni procesi »dušijo« podjetja. Zato so pomembne stalne izboljšave poslovnih procesov, ki imajo za posledico zniževanje stroškov podjetja, skrajševanje porabljenega časa za izvedbo aktivnosti, dvig kakovosti proizvodov oz. storitev, večje zadovoljstvo zaposlenih itd. Naloga vsakega vodstva podjetja bi tako morala biti, da strmi k stalnim izboljšavam poslovnih procesov v podjetju.

Na 9. Dnevih podjetništva izveste, kako vam procesni vavčer lahko pomaga, da izboljšate poslovne procese!

Klikni in deli

O tem bosta, poleg podjetja, ki je s poslovnimi procesnimi izboljšavami že doseglo vidne rezultate, z udeleženci spregovorila mag. Dušan Gošnik iz podjetja 3ZEN, sistematične izboljšave in inoviranje ter Irena Meterc z javne agencije SPIRIT Slovenija.

Program in prijava na 9. Dneve podjetništva

Kdo bo predaval?

Mag. Dušan Gošnik ima več kot desetletne izkušnje v gospodarstvu kot vodja projektov na področju inoviranja v razvoju, proizvodnji izdelkov in optimizacije procesov v mednarodnem okolju. Od leta 2008 dalje se profesionalno ukvarja z izobraževanjem in svetovanjem na trgu in v podjetjih s področja projektnega managementa in vitkosti. Pri Mednarodnem združenju za projektni management IPMA je IPMA-CSPM (certificirani senior projektni manager). Prav tako je pri IPMA tudi mednarodno certificiran presojevalec za projektno odličnost IPMA-PMA. Je magister poslovodenja in organiziranja ter magister strojništva. Kombinacija  tehničnih znanj in znanj s področja managementa, se je izkazala kot odlična povezava za prenos znanj. Je tudi ustanovni in aktiven član Strokovnega društva za operativno odličnost Slovenije.Dnevi podjetništva 2016

Irena Meterc pa je že več kot 15 let vključena v razvoj in vodenje programov, namenjenih spodbujanju podjetništva in inovativnosti, v letošnjem letu pa je v javni agenciji SPIRIT Slovenija prevzela vodenje sektorja za spodbujanje podjetništva, inovativnosti in tehnološkega razvoja. Vsa leta je v stiku z malimi in srednjimi podjetji ter ima izkušnje s svetovanjem podjetjem in potencialnim podjetnikom. Sodeluje v mešanih delovnih medresorskih skupinah za razvoj novih podpornih storitev za podjetja in je članica v različnih nacionalnih ocenjevalnih komisijah.

Prijave se hitro polnijo, zato pohitite s prijavo!

Število mest je omejeno, udeležba na vseh 12 predavanjih pa je brezplačna!

Program in prijava na 9. Dneve podjetništva

Aktivnost sofinancirana s strani Ministrstva za gospodarski razvoj in tehnologijo Republike Slovenije.

SPIRIT Slovenija, javna agencija Ministrstvo za gospodarski razvoj in tehnologijo

Dodajte svoj komentar

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja