Go to Top

Facebook še dodatno greni življenje upravljalcem poslovnih strani

facebook

Razvijalci Facebooka želijo svojim uporabnikom prikazovati vsebino, ki jim je zanimiva in pomembna. O tem, da se Facebook igra z algoritmom prikazovanja objav, smo pisali že tukaj.

Novost, ki so jo uvedli na Facebooku, so razširjene nastavitve, s pomočjo katerih boste po novem imeli še več nadzora nad tem, kaj želite, da se vam prikazuje v “News Feed” oziroma zidu. Prikazovanje novosti pri vaših Facebook prijateljih in poslovnih strani, ki jih ne želite zamuditi, boste lahko nastavili na vrh vašega zida.

Kaj to pomeni za upravljalce Facebook poslovnih strani?

Potrebujete pomoč pri oglaševanju na Facebooku? Pišite nam!

Marko Baloh, DataMarko Baloh, Data

V kolikor bodo všečkarji vaše Facebook strani označili vašo stran z modro zvezdico, vam bo novost prinesla večji doseg vaših objav. Da to dosežete morate svojim všečkarjem ponuditi zanimivo vsebino, ki je ne bodo hoteli zamuditi.

Da si boste lažje predstavljali, kako boste označevali pomembne prijatelje in strani, prilagamo video.


Vir: www.newsroom.fb.com

Novi načini za nadzor vašega zida je od danes naprej že na voljo na  mobilnih telefonih z iOS sistemom. Na Androidih  in namiznih računalnikih pa bo na voljo v prihodnjih tednih.

Če želite biti vidni, enostavno morate biti prisotni na družbenih omrežjih. Vabljeni na našo brezplačno predavanje Družbena omrežja za podjetnike!

Prijava na izobraževanje

Vas zanima, kako pisati marketinško zanimive vsebine na družabnih omrežjih? Se splača spletno stran dobro optimizirati ali priti na prva mesta v iskalnikih s pomočjo Google Adwordsov? Odgovore dobite na našem seminarju Učinkovit spletni nastop.

Prijava na izobraževanje

Pripravila: Anja Grahek


Dodajte svoj komentar

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja