Go to Top

Išče se samostojni prodajni agent

Iščete nove poslovne izzive? Morda zgolj dodaten vir zaslužka? Če se lahko pohvalite z izkušnjami iz trženja storitev »podjetje-podjetju«, imate čut za delo z ljudmi, dobre komunikacijske sposobnosti in bi radi delali za najboljše slovensko podjetje, ki podjetnikom nudi celovite podporne storitve, potem imamo ponudbo, ki vas utegne zanimati: delovno mesto samostojnega prodajnega agenta.


samostojni prodajni agentKot samostojni prodajni agent podjetja DATA d.o.o. boste lahko prednosti samostojnega dela, kot na primer elastičen delovni čas in možnost visokega stimulativnega plačila, združili s profesionalno podporo tima 40 visoko usposobljenih strokovnjakov. Prepričani smo, da ste lahko prav vi nepogrešljiv del zgodbe o uspehu, ki smo jo s pomočjo naše globoke zaveze k nudenju celostne podpore podjetnikom, začeli pisati že leta 1991.

K sodelovanju vabimo samostojne podjetnike, oziroma lastnike družb z omejeno odgovornostjo. CV-je sprejemamo na elektronsko pošto data@data.si. Za dodatne informacije smo vam na voljo tudi na telefonski številki 01 6006 275.

Dodajte svoj komentar

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja