Go to Top

Predlogi za počitnice in poletno branje

Šolarji, dijaki in študentje bi se strinjali, da so počitnice najlepši del pouka. Kaj pa podjetniki? Si vzamejo čas zase, odložijo skrbi in obveznosti in se oddahnejo od vsakodnevnih podjetniških aktivnosti? Poglejte si naše predloge za top počitniške destinacije in nekaj predlogov knjig za počitniško branje.

Informativni izračun plače

Glede na obisk naše VEM točke, bi lahko rekli, da si marsikateri podjetnik v času »zmanjšane podjetniške aktivnosti« v teh vročih dneh, vzame čas in opravi dolgo-načrtovan postopek – spremembo podatkov na VEM točki ali pa celo ustanovi novo podjetje.

Potrebujete zanesljiv računovodski servis

Marina Arh, DataMarina Arh, Data

Referenti VEM točke, si vzamemo čas, se s podjetnikom pogovorimo (obvezna tema pogovora je vreme) in po opravljenem postopku na VEM točki vedno sklenemo, da potreben bo predah in počitek, da bomo jesen dočakali polni energije in dobrih idej.

Za vse te pridne podjetnike, ki se še ne hladijo ob morju ali visoko v gorah, smo pobrskali, kje drugje kot na spletu, in našli top destinacije za počitnice v letu 2019. Te so lahko tudi izvrstni kraji za počitniško branje. To so:

  1. Isola Bella, Italija
  2. Tulum, Mehika
  3. Marakeš, Maroko
  4. Jezera v regiji Masurian, Poljska
  5. Shoal bay, Angvila, Karibi
  6. Siem Reap, Kambodža
  7. Plaža Nissi, Ciper
  8. Malibu, Kalifornija
  9. Jamajka
  10. Bordeaux, Francija

Zanimive države, kaj ne? Privoščimo vam katero od njih! Statistični urad Slovenije je poročal, da je šlo lani na vsaj eno zasebno potovanje več kot 1,1 milijona prebivalcev Slovenije, kar predstavlja rekordno število potovanj. Podjetnike, ki radi potujejo bo zanimalo tudi kakšni so pogoji za ustanovitev turistične agencije.

Vas zanima kako odpreti sp ali kako ustanoviti d.o.o.?

Če pa so vse te destinacije predaleč in podjetniki prisegate na rodno grudo in lepote Slovenije, smo prepričani, da si boste znali lep dopust organizirati tudi doma, morda s kakšno knjigo za počitniško branje v eni in hladno pijačo v drugi roki ter v dobri družbi.

Predlogi za poletno branje

Če ste v zadregi katero čtivo bi izbrali za poletno branje, tule je nekaj predlogov:

  • SAMOGOVORI – Andres Neuman
  • POD SNEGOM – Petra Soukupova
  • SKRIVNA ZGODOVINA – Donna Tartt
  • VSAK ANGEL JE STRAŠEN – Susanna Tamaro
  • ČE UBIJEŠ OPONAŠALCA – Harper Lee

Želimo vam prijetno branje in nadvse čudovite počitnice (podjetniki berite-dopust).

Dodajte svoj komentar

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja