Go to Top

Kaj pridobite z optimizacijo spletne strani?

Vsak lastnik spletne strani si želi čim več obiska na spletni strani. Več, ko je obiska na strani, boljša je prodaja podjetja. Vendar pa povečevanje obiska na spletni strani ni niti enkraten, niti kratkoročen proces. Najlažje opazno povečamo obisk na spletni strani s procesom optimizacije spletne strani. Optimizirana spletna stran se nam bo prikazovala na vrhu rezultatov na iskalnikih (Google, Najdi..).

Če predpostavimo, da se ukvarjamo s prodajo nepremičnin, vsekakor želimo, da se kupcu, ki preko iskalnikov išče besedno zvezo »hiša v Ljubljani« ali »stanovanje v Ljubljani«, na prvi strani iskalnika (npr. Google) prikaže spletna stran naše nepremičninske agencije. Malo ljudi brska po rezultatih, ki se nahajajo dlje kot na tretji strani prikazanih zadetkov.

Kaj pridobite z optimizacijo spletne strani?Z optimizirano spletno stranjo torej poskrbimo, da se bodo kupcu naše podjetje in naše storitve prikazovale na prvi strani med zadetki na iskalnikih. Naš cilj je z vsemi ključnimi besedami, pod katerimi naš iščejo naši potencialni kupci, priti najprej na prvo stran na iskalnikih in nato še med prve tri zadetke na prvi strani iskalnikov.

Optimizacija spletne strani

S primerno optimizirano spletno stranjo bomo zagotovo pridobili več potencialnih kupcev na našo stran, bistveno pa je, da bomo na tak način pridobili tudi relevantne kupce; torej take, ki se za naše storitve resnično zanimajo in take pri katerih imamo veliko možnosti, da bodo naš izdelek na koncu tudi kupili.

Kako pridobiti in zadržati kupca?

Vprašajte se, katere so ključne besede pod katerimi vas vaši potencialni kupci iščejo preko iskalnikov. To so besede, ki jih je potrebno optimizirati! Optimizacija spletne strani preko ustreznih ključnih besed je zagotovo eden izmed boljših načinov povečevanja obiska na vaši spletni strani.

Spletno stran vam lahko optimizirajo tudi naši strokovnjaki. Pokličite nas na 01 600 1530 ali nam pošljite povpraševanje na data@data.si. Poglejte si našo ponudbo!

Vabljeni tudi na naše izobraževanje Kako pristopiti k izdelavi dobre spletne strani, kjer boste analizali potrebe, določili namen in cilje spletne strani.

Pripravila: Anja Grahek

Prijava na izobraževanje


Dodajte svoj komentar

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja