Go to Top

Osvežitev izgleda portala mojazaposlitev.si

Ustvarjalci portala mojazaposlitev.si  so portal prenovili s sodobnejšim dizajnom in logotipom. Njihov namen je tako za iskalce zaposlitve kot za delodajalce ustvariti še prijaznejšo uporabniško izkušnjo, tako preko spletne strani kot tudi ob pregledovanju in uporabi preko pametnega telefona ali tablice.

Veseli bodo vašega mnenja, naj si bodo pohvale ali kritike, saj se bodo le tako lahko trudili ohraniti vaše zadovoljstvo še naprej in ga nadgrajevati v taki meri, da se boste vedno znova radi vračali na njihov portal!

Ob uporabi prenovljenega portala vam želijo veliko veselja in obilico pozitivnih izkušenj.

Moja zaposlitev

Novosti pri iskalcih

1. Prijava na delovna mesta

Nekoliko so spremenili strukturo zaposlitvenih oglasov, kjer vas sedaj obrazec z navedenimi možnostmi za prijavo spremlja na desni strani oglasa.

2. Uporaba preko pametnega telefona in tablice

Osveženi portal ima sedaj tako imenovani prilagojeni (“responsive”) dizajn, ki omogoča povsem enakovredno uporabo na klasičnem računalniku oz. prenosniku kot tudi na pametnih telefonih in tablicah. Najpomembnejša novost je, da se na oglase preko mobilnih naprav lahko sedaj prijavljate tako registrirani kot neregistrirani uporabniki, kjerkoli in kadarkoli.

V kolikor se boste soočali s težavami pri novem dizajnu, jih kontaktirajte na info@mojazaposlitev.si ali na telefonsko številko 01 8100 200.

Dodajte svoj komentar

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja