Go to Top

Office 365

Popolna pisarna – Office 365

Izboljšajte svojo učinkovitost z zbirko pisarniških orodij Office 365. Dostopajte in urejajte svoje dokumente od kjerkoli in iz katerekoli naprave. Zdaj lahko opremite svoje podjetje z pisarniško zbirko Office že ob ustanovitvi podjetja na naši VEM točki Data.

  • Zbirka dobro poznanih programov Office: Word, Excel in PowerPoint,
  • uporaba kjerkoli, kadarkoli in na vseh vaših napravah – računalniku, tablici ali telefonu,
  • z eno naročnino lahko uporabljate programe na petih napravah,
  • brez vezave, brez stroškov posodabljanja in vzdrževanja,
  • licenčna različica svetovno znanih programov Microsoft Office.

Prednosti paketa Office 365

office-365Za nadgraditve različic vam ni treba plačati, saj so vključene v vašo naročnino. Vedno imate dostop do najnovejših funkcij. Dostopajte do poslovne e-pošte z znanim in zmogljivim Outlookovim okoljem neposredno iz svojega namizja ali iz spletnega brskalnika s programom Outlook Web App. Vsak uporabnik dobi 50 GB prostora in lahko pošilja priponke v velikosti do 25 MB. Storitev OneDrive za podjetja vsakemu uporabniku zagotavlja 1 TB prostora za shranjevanje, tako da uporabniki lahko dostopajo do svojih dokumentov s praktično kjer koli. Dajajte datoteke v skupno rabo s sodelavci in zunanjimi uporabniki, nadzirajte, kdo vse lahko vidi in ureja posamezne datoteke, ter sinhronizirajte datoteke z računalniki in napravami.

Vaš office kadarkoli

Modern Business PlanningZ Office-om v oblaku lahko uporabljate programe, ki omogočajo delo na poti – Word, PowerPoint, Excel, Outlook, OneNote in Publisher. Hiter dostop do svojih nedavnih dokumentov vam omogoča takojšen začetek dela. V spletni storitvi OneDrive za podjetja imate na voljo 1 TB prostora v shrambi, tako da imate vedno na voljo svoje datoteke, ki jih po potrebi dajete v skupno rabo.

Delajte kjerkoli

Office 365 kjerkoliOffice 365 vam omogoča prilagodljivost, saj Officeova orodja lahko uporabljate kjer koli v poljubni napravi. Dostopajte do e-pošte, srečanj in drugih spletnih storitev. Ustvarjajte, urejajte in dajajte v skupno rabo Wordove, PowerPointove, Excelove in OneNotove spletne datoteke ter bodite na tekočem glede sprememb, ki jih opravijo drugi, tudi če dokument urejajo sočasno.

 

Preprosta namestitev in upravljanje

Omogočite storitvi Office 365, da upravlja infrastrukturo za IT, vi pa se osredotočite na rast posla. Hitro namestite Office in nastavite uporabnike z navodili po korakih. Vse storitve upravljate v skrbniškem središču, do katerega lahko dostopate s poljubnega mesta in v katerem lahko preverite stanje storitve na poti s programom Skrbnik. Skrbi glede IT so tako popolnoma odveč. 99,9-odstotno neprekinjeno delovanje in zmogljivost obnovitve zagotavljata delo brez prekinitev.

Office 365 paketi za mala in srednja podjetja

Pri vodenju podjetja si pomagajte s storitvijo Office 365. Pridobite vse potrebno za vodenje podjetja kjer koli in kadar koli. Zbirka orodij Microsoft Office 365 vam brez posebnega računalniškega znanja nudi dostop do vsem znanih programov, kot so Office Word, Excel in PowerPoint, profesionalne poslovne e-pošte, skupnega koledarja in shranjenih dokumentov v oblaku.

BusinessBusiness EssentialsBusiness Premium
Cena na uporabnika na leto (pogodba za 12 mesecev)105,60€45,60€115,20€
Maksimalno število uporabnikov300300300
Word, Excel, PowerPoint, Outlook, OneNote, Publisher
Namesti Office progame na do 5 Windows ali Mac računalnikov
Dostop do Office programov in dokumentov iz pametnih telefonov, Windows tablic in iPad-a
Office Online – spletne različice Word, Excel, PowerPoint in OneNote za skupno delo z dokumenti
OneDrive for Business – 1TB osebne online shrambe in dostop z računalnikov, tablic in pametnih telefonov
E-pošta – 50 GB predal, kontakti, deljeni koledarji (Exchange)
Online srečanja – Spletne konference, IM, video, prisotnost (Lync)
Mesta – sodelovanje ekip in interni poratali, javna spletna mesta (SharePoint)
Zasebno družbeno omrežje (Yammer)
99.9% zajamčena dostopnost
24/7 Microsoft telefonska podpora za nujne primere
“Active Directory” sinhronizacija za prijavo

Za več naročilo ali več informacij pišite na data@data.si ali pokličite na 01 600 15 30.