Go to Top

Procesne izboljšave – management na dopustu

Procesne izboljšave oziroma vitko inoviranje je princip izboljšav po sistemu vitkega upravljanja s poudarkom na znanju in veščinah zaposlenih, ki pripomorejo k izboljšanju poslovnih procesov v podjetjih.

PODJETNIŠKA IZOBRAŽEVANJA NA DATI

Ko v času zasluženega dopusta razmišljamo o tem, kako svojega »otroka« oziroma svoje podjetje, obdržati nad vodo, je to res zahtevno početje. Čas poletja in dopustov, ki tradicionalno predstavljata dolgo pričakovani in zasluženi oddih, je postal čas, ko so misli polne vprašanj, kaj prinašajo naslednji tedni ter meseci, celo leta. Korona kriza nam je prinesla marsikatero preizkušnjo, kjer imamo možnost pokazati naša znanja  kriznega upravljanja. A kot vedno, nenapovedano, brez predhodnega opozorila. Ali je vaše podjetje pripravljeno za nepredvidljive »koronske-pokoronske« situacije prihodnosti? Pišite nam na data@data.si in povprašajte po ponudbi storitev za podjetja in podjetnike!

Informativni izračun plače

Procesne izboljšave v podjetjih

Potrebujete kadrovski nasvet? Pošljite povpraševanje!

Anja Gašperlin, univ. dipl. prav., DataAnja Gašperlin, univ. dipl. prav., Data

Uspešno na supu korona krize krmarijo tista podjetja, ki so finančna stabilna ter fleksibilna. Fleksibilnost v denarnih obveznostih do podizvajalcev, kupcev, zaposlenih… Država je nekaj ukrepov za pomoč gospodarstvu ob epidemiji novega korona virusa že sprejela. Kljub temu moramo biti, kot dobro pripravljeni športniki, na preži v tekmi z našimi tekmeci v vseh vremenskih pogojih, brez kakršnekoli pomoči. Ali nismo prav zato vestno trenirali vse dni v letu?

ČETRTI PROTIKORONSKI PAKET

Fleksibilnost je predpogoj za procesne izboljšave!

Vsaka kriza je pravzaprav možnost za napredek, za inovacije. Fleksibilnost, ki je potrebna v  obdobju velikih nepredvidljivih sprememb, se kaže pri nas vodjih samih, da čas namenimo večno zimzelenemu trojčku:

  1. skrb za svoje zdravje in zdravje zaposlenih;
  2. čas, ki ga namenimo lastnemu usposabljanju in usposabljanju zaposlenih;
  3. reviziji poslovanja, ki je večinoma že za nami, kjer odkrivamo odvečne stvari t.i. odpadke, brez dodane vrednosti kupcu, torej izvajamo procesne izboljšave.

Vas zanima kako odpreti s.p. ali d.o.o.?

Procesne izboljšave so lahko ključ do uspeha tudi v vašem podjetju!

Procesne izboljšave so dostikrat izmuzljiv, predvsem pa premalo vključen potencial s strani delodajalca, da v izboljšave ter inovacije vključi zaposlene, ki z svojimi formalno- in neformalno- pridobljenimi znanji, izkušnjami ter dejavnostmi, prispevajo k izboljšavam podjetja. Princip, ki je uveljavljen v start-up podjetjih v tujini in doma, kaže velik potencial v naših srednje velikih ali velikih podjetjih.

MINIMALNI in MAKSIMALNI ZNESEK ZA MALICO

Usposabljanje zaposlenih ter procesne izboljšave spodbujamo tudi v DATA d.o.o., kjer v času korona krize potekajo interna usposabljanja iz tujih jezikov, usposabljanje mentorjev, procesne izboljšave procesa podpore kupcu ter procesne izboljšave na področju terjatev. Vas zanima več? Sledite nam na www.data.si ali vprašajte za ponudbo Procesne izboljšave, procesne izboljšave HR kot poslovnega partnerja z vpeljavo internega izobraževalnega sistema, ki ga trenutno po principu procesnih izboljšav ponujamo v DATA d.o.o.

Časa je dovolj, namenimo ga našemu največjemu bogastvu – ljudem: sebi in zaposlenim ter skupni vključenosti v  procesne izboljšave podjetja.

UKREPI DELODAJALCA V ČASU KORONAVIRUSA

Pripravila: Vanja Budna Evačič

 

Dodajte svoj komentar

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja