Go to Top

Poletna finančna šola za najstnike

Poletna finančna šola je namenjena mladim med 13. in 19. letom starosti. Revija Moje finance jo organizira ob koncu šolskega leta. V enem tednu bodo udeleženci dobili osnovna znanja za sprejemanje in načrtovanje pametnih finančnih odločitev. S podjetniškimi temami pa bodo v okviru poletne šole mlade seznanili Datini podjetniški strokovnjaki.

izobraževanje

Zasluži denar s svojim hobijem ali idejo

Veste, kako lahko mladi zaslužijo s svojo dobro idejo? Vir dodatnega zaslužka pa je lahko tudi hobi, s katerim se z veseljem ukvarjajo.

Več informacij

Prijava na izobraževanje

Osrednje teme poletne finančne šole bodo upravljanje denarja, naložbe, pametno nakupovanje, zaslužki in zavarovanje ter podjetništvo. Prav o tem, kje naj mladi iščejo podjetniške ideje in kako naj zberejo pogum za ustanovitev podjetja, bomo v sklopu poletne finančne šole predavali na Dati. Mladi bodo izvedeli tudi, kako poteka sam postopek ustanovitve podjetja in kakšne obveznosti jih čakajo, če bodo postali podjetniki. O tem sicer redno izobražujemo vse sveže podjetnike, ne glede na starost, na brezplačnem izobraževanju Podjetnik sem – kaj pa zdaj?.

Mladi bodo na poletni šoli dobili tudi nasvete za vodenje svojih osebnih financ, kako poiskati priložnosti za prvi zaslužek in kako spletno nakupovati le tisto, kar zares potrebujejo. Govorili bodo o ustanovitvi lastnega podjetja in uporabi družabnih omrežij za promocijo oziroma prodajo izdelkov.

Zakaj poletna finančna šola?

Na poletni finančni šoli se bodo mladi naučili pametno ravnati z denarjem. Posledično se bodo lahko uspešneje izogibali stresu, ki ga povzročajo finančne skrbi in se lažje ter hitreje finančno osamosvojili.

poletna finančna šola

Poletna finančna šola letos v dveh terminih

Zaradi velikega zanimanja mladih v letu 2016 bo letošnja poletna finančna šola potekala v dveh terminih:

  • 1.TERMIN: od. 26. do 30. junija 2017,
  • 2.TERMIN: od. 3. do 7. julija 2017.

Poletna finančna šola bo postregla z bogatim programom. Ta je v celoti objavljen na spletni strani https://mladi-denar.si/poletnasola, kjer dobite tudi vse informacije o prijavi.

Prijava na izobraževanje

Dodajte svoj komentar

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja