Go to Top

Praktične osnove poslovnega načrta – Tudi vsebina na našem brezplačnem usposabljanju!

Osnove poslovnega načrta je ena izmed vsebin na našem 2-dnevnem, brezplačnem, usposabljanju, ki bo potekalo 24. in 25.9.2019 v prenovljenih prostorih podjetja Data d.o.o., na Dunajski cesti 136 v Ljubljani. Zakaj toliko pozornosti prav poslovnem načrtu?

Poslovni načrt je dobra objektivna osnova za preveritev Vaše poslovne ideje ali zamisli. Predstavlja ogrodje za postavitev osnovnih elementov potrebnih za poslovanje, kot tudi preveritev ekonomskih zahtev poslovanja.

Informativni izračun plače

Poslovni načrt je ključen pri predstavitvi Vašega podjetja (ali poslovne ideje) potencialnim poslovnim partnerjem, pomembnim strankam, investitorjem in lahko tudi državi v primeru prijave na razpise za javna sredstva ali FURS-u. V primeru iskanju kredita pri bankam, le-te od podjetnika nemalokrat zahtevajo tudi prilogo poslovnega načrta.

Tako so osnove poslovnega načrta dragocena iztočnica za Vaš resen vstop v poslovni svet!

Brezplačno podjetniško usposabljanje

…Da predstavimo našo predavateljico – Tjaša Dobnik, univ.dipl.pravnica

Tjaša Dobnik je univerzitetna diplomirana pravnica. Ima več kot 9 let izkušenj s področja projektnega vodenja. Poleg tega je recenzentka razvojno-raziskovalnih projektov za programe EUREKA, World Alliance for Efficient Solutions – Solar Impulse Foundation in SPIRIT.

Strokovnjakinja iz področja priprave poslovnih načrtov in prijav na razpise, je že več let zaposlena pri Data d.o.o. in odlična predavateljica.

Vas zanima kako odpreti sp ali kako ustanoviti d.o.o.?

Pa sploh potrebujem poslovni načrt? Zakaj poznati osnove poslovnega načrta?

Potrebujete računovodsko svetovanje? Rezervirajte si termin na 01 600 1530 in zahtevajte ponudbo

Marina Arh, DataMarina Arh, Data

Pri podjetju Data d.o.o. imamo že skoraj 30 let izkušenj svetovanja podjetnikov in pri tem imamo občutek za to, kaj naredi podjetnika zares »uspešnega« pri tem kar dela. Resnost in pripravljenost na »karkoli« je definitivno karakteristika. Ni pa primerno pozabiti tudi na lastnost dobrega podjetnika, da je pripravljen postaviti zrcalo samemu sebi in poslovni načrt je prav to.

Še več… poslovni načrt Vam pomaga zastopati svojo idejo in omogoča zastopati jo pred komurkoli! Tudi to je velik korak v svet podjetništva in delovanje kot podjetnik.

Vam je zadeva zanimiva in bi želeli izvedeti več?

Bi potrebovali nekaj nasvetov za pripravo dobrega poslovnega načrta? Preberite si naš članek »Spravi idejo v poslovni načrt«. Zatem pa se še prijavite na naše dvodnevno usposabljanje, saj bose izvedeli tam vse o osnovah poslovnega načrta in še mnogo, mnogo več- od tega kje oz. kako dobiti poslovno idejo ali iskrico, kako registrirati podjetje, kako se tržiti, kateri so pomembni pravni pomisleki ipd..

Prijava na brezplačno podjetniško usposabljanje

Prijave na brezplačno usposabljanje sprejemamo preko obrazca ali pa nam pošljite email na [email protected] s pripisom vašega imena.

SPOT

Projekt je sofinanciran s pomočjo Evropskega sklada za regionalni razvoj, Ministrstva za gospodarski razvoj in tehnologijo ter SPIRIT Slovenija, javna agencija.

Dodajte svoj komentar

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja