Go to Top

Izobraževanje je dolgoročen kapital

Nekateri so mnenja, da se izobraževanje zaključi s tem, ko končajo fakulteto. Pridobili ste formalno izobrazbo, sedaj pa ste pripravljeni za samostojno poslovno pot. Polni elana ustanovite podjetje, vaše področje obvladate, a ugotovite, da je vaše znanje na nekaterih področjih nekoliko šibko.

V teh gospodarsko viharnih časih, so edina stalnica na naši poslovni poti spremembe.  Kot podjetnik ste stalno soočeni s spremembami na pravnem, davčnem, računovodskem področju. Potrošniki in njihove navade se spreminjajo, in temu primerno tudi marketinški prijemi. Verjamemo, da kot mali podjetnik nimate časa spremljati vseh novosti, a vendarle jih ne smete spregledati. Z dodatnimi izobraževanji boste pridobili mnoga koristna znanja, s katerimi boste stopili korak naprej na vaši podjetniški poti.

Celovito podporo pri izobraževanju pa lahko najdete tudi pri nas, saj za vas organiziramo številna predavanja, delavnice  za najrazličnejših področij. Sami vodite knjige in morate izdelati zaključno bilanco? So vam osnove DDV-ja tuje? Želite pridobiti sredstva na evropskih in državnih razpisih? Data vam ponuja raznovrstno paleto izobraževanj – s področja trga dela, marketinga in spletnega nastopa, kako zaslužiti s pomočjo svojega hobija, varstvo pri delu (ki je obvezen za vse podjetnike) ter še mnogo ostalih brezplačnih izobraževanj ter plačljivih seminarjev.

In ne pozabite – na dodatna izobraževanja ne glejte kot na nebodigatrebo, temveč je nanj treba gledati kot na dolgoročen in donosen kapital. 

Pripravila Alenka Bizilj, DATA

 

Dodajte svoj komentar

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja